Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Πάντα Υπάρχει το Αύριο»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη τη νοσταλγική δραματική κωμωδία που έσπασε τα ταμεία στην Ιταλία στο θερινό σινεμά Στέλλα την Πέμπτη 11/7.

Στο ντεμπούτο της ως σκηνοθέτρια, η ηθοποιός Πάολα Κορτελέζι βρίσκεται μπροστά και πίσω από την κάμερα στο κινηματογραφικό σουξέ της χρονιάς για την Ιταλία, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια εισιτήρια. Η ασπρόμαυρη δραματική κωμωδία μας μεταφέρει στο 1946, όταν η γειτονική χώρα προσπαθεί σταδιακά να ορθοποδήσει μετά από μια καταστροφική περίοδο που περιελάμβανε τη φασιστική εξουσία του Μουσολίνι και τη συμμετοχή στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτήν τη συγκυρία συστηνόμαστε στην Ντέλια, μια γυναίκα η οποία μοχθεί συντηρώντας φτωχικά την οικογένειά της, την ώρα που ο σύζυγός της την καταπιέζει βάναυσα και η κόρη της βρίσκεται στα πρόθυρα των αρραβώνων. Οι προτεραιότητές της αλλάζουν, όμως, όταν ένα γράμμα και η ανυπέρβλητη ανάγκη της πια για ελευθερία την κινητοποιούν να δράσει.

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Πάντα Υπάρχει το Αύριο» στο θερινό κινηματογράφο Στέλλα (Τενέδου 34, Κυψέλη) την Πέμπτη 11/7 στις 20.45, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 10/7 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr


Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Πάντα Υπάρχει το Αύριο» στο θερινό κινηματογράφο Στέλλα (Τενέδου 34, Κυψέλη) την Πέμπτη 11/7 στις 20.45 είναι οι:

MAVRIDIS DIMITRIOS
ΓΑΖΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.