Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Παρίσι Ξανά»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη την ταινία που έφερε Σεζάρ καλύτερης ερμηνείας στη Γαλλίδα σταρ Βιρζινί Εφιρά στον κινηματογράφο Ανδόρα την Πέμπτη 16/3.

Ένα ήρεμο βράδυ σε ένα μπιστρό του Παρισιού, η Μία πέφτει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Μετά από τρεις μήνες προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη, σε μια απόπειρα να φτιάξει μια ευτυχισμένη ζωή από την αρχή. Στο κεντρικό ρόλο βρίσκουμε τη Γαλλίδα σταρ Βιρζινί Εφιρά, η οποία απέσπασε για την ερμηνεία της βραβείο Σεζάρ καλύτερου γυναικείου ρόλου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αλίς Γουινοκούρ
Σενάριο: Αλίς Γουινοκούρ, Ζαν-Στεφάν Μπρον & Μάρσια Ρομάνο
Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Μπενουά Μαζιμέλ, Γκρεγκουάρ Κολέν


Η ΤΑΙΝΙΑ «ΠΑΡΙΣΙ ΞΑΝΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE

 

Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Παρίσι Ξανά» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός, 2106980796) αποκλειστικά την Πέμπτη 16/3 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15/3 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Παρίσι Ξανά» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός, 2106980796) αποκλειστικά την Πέμπτη 16/3 είναι οι:
BARGUE ELISABETH
CHALOFTI MARIA
MONASTIRIOTI NATASSA
SOLDATOU IOANNA
ΑΝΔΡΕΟΥ MΑΡΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΚΟΥΡΜΑΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
ΜΠΕΖΕΣΤΕΝΗΣ AΛΕΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΡΑΜΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΡΗΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ
ΤΕΛΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΟΠΟΥΖΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΤΟΠΟΥΖΗ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω email και θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.