Διαγωνισμός "Photograph 51"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Photograph 51» της Άννα Ζίγκλερ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»-Υπόγειο.

Η αληθινή ιστορία της Ρόζαλιντ Φράνκλιν, της ερευνήτριας που τον Μάιο του 1952 κατάφερε πρώτη να αποτυπώσει σε μία φωτογραφία το ανθρώπινο DNA, ανοίγοντας το δρόμο στις εντυπωσιακές ιατρικές ανακαλύψεις, φάρμακα, θεραπείες και εμβόλια που έχουν γίνει σήμερα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ζωντανεύει στο Υπόγειο του θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν" στην παράσταση "Photograph 51" σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά. Όλοι οι συνεργάτες της Ρόζαλιντ έγιναν διάσημοι, πήραν Νόμπελ, αποτελούν σήμερα σημεία αναφοράς στην επιστημονική έρευνα. Η Ρόζαλιντ όμως όχι, ίσως γιατί δεν πρόλαβε, ίσως γιατί η ίδια δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τη δόξα, ίσως περισσότερο επειδή ήταν γυναίκα. Ένα έντονα πολιτικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί μια δυνατή υποκριτική ομάδα: Λένα Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημήτρης Πασσάς, Δημήτρης Μαγγίνας και Μάνος Στεφανάκης.

Η παράσταση κινείται γύρω από την κοινωνική ευθύνη της σύγχρονης επιστήμης, γύρω από τον αγώνα μιας γυναίκας να βρει ισότιμη θέση σε μια ανδροκρατούμενη κοινότητα, γύρω από την αφοσίωση του επιστήμονα σε ένα ευρύτερο όραμα που μπορεί να δικαιολογήσει ακόμα και την αυτοθυσία του προς χάριν της κοινής προόδου, και εν τέλει γύρω από την αυθεντικότητα του χαρακτήρα και την αναζήτηση του νοήματος στη δημιουργία και στην προσφορά. Ένα ιστορικό πρόσωπο και μια αληθινή ιστορία προς σκέψη, ανάλυση και περαιτέρω συζήτηση.

Με αφορμή την παράσταση και σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης, τις εκδόσεις Ευρασία και την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας θα διοργανωθεί στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2022 στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, διημερίδα με τίτλο: "Το μυστικό της ζωής" και αντικείμενα: α) τη συζήτηση γύρω από τον τρόπο που επηρεάζει η πρόοδος της βιοτεχνολογίας όχι μόνο την καθημερινότητά μας αλλά και τον τρόπο αντίληψης της κοινωνικής μας θέσης και ευθύνης, και β) την ειδικότερη θέση της γυναίκας μέσα σε αυτές τις ραγδαίες κοινωνικές αλλαγές.

 

Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»-Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5, Κέντρο, 2103228706.

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Photograph 51» για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή 25/11, ώρα 2 μ.μ.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Photograph 51» για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ., είναι οι:
GIAVASI GIANNA
KARALIS VASSILIS
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΑΡΜΕΝΗ ΜΕΛΙΝΑ
ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΑΛΑΟΡΙΤΗΣ ΦΑΝΗΣ
ΓΑΒΡΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΓΚΑΒΕΡΑΣ ΝΩΝΤΑΣ
ΓΚΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡΟΥΜΠΟΣ NΙΚΟΣ
ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗ
ΖΑΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ
ΚΑΛΛΙΑΝΤΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΡΑΛΗ ΜΙΝΑ
ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΑΡΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΚΟΣΚΙΝΑ ΜΥΡΤΩ
ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΛΑΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΛΙΟΥΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΠΕΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΡΗΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΑΒΒΑΡΗ ΑΝΝΑ
ΣΕΝΤΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΚΙΤΣΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΟΤΣΙΚΑ ΕΥΗ
ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΨΥΜΑΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Photograph 51» θα ενημερωθούν μέσω email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν»-Υπόγειο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.