Διαγωνισμός "PLAYMOBIL FunPark"

Κερδίστε προσκλήσεις για το PLAYMOBIL FunPark και χαρείτε το νέο, Παραμυθένιο Παλάτι

Μια φορά και ένα καιρό, υπήρχε ένα μεγαλοπρεπές παλάτι, στολισμένο απ’ άκρη σ’ άκρη, με πύργους, βασιλικούς θρόνους, καθρέφτες και ροζ μαξιλάρια, που χάριζε μαγικές στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού. Το Παραμυθένιο Παλάτι, ο νέος θεματικός παιδότοπος του PLAYMOBIL FunPark μόλις έφτασε και είναι έτοιμος να μετατρέψει το παραμύθι σε πραγματικότητα, αλλά και τις μικρές μας φίλες σε αληθινές πριγκίπισσες. 

Με περίσσιο μπρίο και τσαχπινιά, όλες οι μικρές κυρίες γίνονται πρωταγωνίστριες μέσα σε ένα πραγματικό κάστρο (εννέα μέτρων), παίρνουν θέση στην μεγάλη βασιλική τραπεζαρία, «πίνουν τσάι» με τη βασίλισσα της PLAYMOBIL ή γνωρίζουν το βασιλιά της PLAYMOBIL σε μεγάλη κλίμακα, και βρίσκουν αμέτρητα PLAYMOBIL παιχνίδια για να φτιάξουν τη δική τους σπουδαία ιστορία.

Στέμματα, άμαξες, πόνυ, εντυπωσιακά φορέματα, κοσμήματα και φυσικά οι πολυαγαπημένες μας φιγούρες πυροδοτούν φαντασία και δημιουργικότητα, δίνοντας νέες εκδοχές κάθε φορά στο «Παραμυθένιο Παλάτι».


Το «αθηνόραμα» δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να χαρίσουν αυτό το ονειρικό ταξίδι στα παιδιά τους. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 12.00 μ.μ. και κερδίστε 10 δωρεάν εισόδους (free pass) για το PLAYMOBIL FunPark και χαρείτε το νέο, λιλιπούτιο Παραμυθένιο Παλάτι. Αν δεν έχετε επισκεφθεί ξανά το PLAYMOBIL FunPark, το μεγάλο παιδικό πάρκο στην Κηφισιά (Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων) αδράξτε την ευκαιρία, γνωρίστε τα χιλιάδες παιχνίδια και διασκεδαστικές γωνιές που κρύβει, και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Η διασκέδαση ξεκινά!

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία δωρεάν είσοδο (free pass) για το PLAYMOBIL FunPark, το μεγάλο παιδικό πάρκο στην Κηφισιά (Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων), είναι οι:

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΕΞΗΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΡΩΤΣΟΥ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΟΥΛΑ
ΜΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΣΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ
ΤΖΕΝΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο τους.