Διαγωνισμός "Ποιος θα με Αγαπήσει τώρα;"

Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του CineDoc

Ένα ντοκιμαντέρ – γροθιά κατά της ομοφοβίας έρχεται στη μεγάλη οθόνη από το CineDoc. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας στην προβολή της ταινίας την Τετάρτη 12/12 στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Η σειρά προβολών CineDoc μας παρουσιάσει τον Σαρ, τον ήρωα του ντοκιμαντέρ «Ποιος θα με Αγαπήσει τώρα;» (2016) των Μπαράκ και Τόμερ Χέιμαν, των σκηνοθέτων που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με την προηγούμενη ταινία τεκμηρίωσής τους με τίτλο «Mr. Gaga».

Ο Σαρ λοιπόν ζει τα τελευταία 17 χρόνια με AIDS στο Λονδίνο, έχοντας στο παρελθόν εκδιωχθεί από τον ισραηλινό στρατό όπου υπηρετούσε ως αλεξιπτωτιστής, εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του. Διατηρεί την οικογένειά του σε απόσταση και προτιμά να περνά το χρόνο του κάνοντας πρόβες και στήνοντας παραστάσεις με τη Χορωδία Ομοφυλόφιλων του Λονδίνου. Καθώς όμως ο καιρός περνάει, ο Σαρ νιώθει μέσα του να αυξάνεται η επιθυμία της επιστροφής στο Ισραήλ και να αναζητήσει εκ νέου τις ρίζες του.

Η κάμερα των αδερφών Χέιμαν καταγράφει συγκινητικά το οδοιπορικό στο παρελθόν που βιώνει ο Σαρ, κάτι που κατάφεραν τόσο επιτυχημένα ώστε να αποσπάσουν το βραβείο κοινού στο φεστιβάλ του Βερολίνου.

Την προβολή στο Γαλλικό Ινστιτούτο θα προλογίσει ο Κωστής Χατζημωράκης, διευθυντής του Κέντρου Ζωής για την υποστήριξη ανθρώπων που ζουν με HIV.


Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Ποιος θα με Αγαπήσει τώρα;» την Τετάρτη 12/12 στις 7.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600).

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση  για την προβολή της ταινίας «Ποιος θα με Αγαπήσει τώρα;» την Τετάρτη 12/12 στις 7.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600), είναι οι:


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΤΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ

ΝΤΑΝΥ ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ

ΧΡΥΣΑ ΡΟΚΚΑ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του κινηματογράφου  λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.