Διαγωνισμός "Ταξίδι στην έρημο…Προς Βορ(ρ)ά"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ταξίδι στην έρημο…Προς Βορ(ρ)ά» του Γιάννη Παπάζογλου το Σάββατο 12/10, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο ΕΝ-Α.

Το «Ταξίδι στην έρημο» ανέβηκε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή και στο θέατρο Radar σε σκηνοθεσία Γιώργου Γιανναράκου. To έργο «Προς Βορ(ρ)ά» παρουσιάστηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ Νάπολης από το Nuovo Teatro Sanita σε σκηνοθεσία Mario Geralti. Φέτος παρουσιάζονται σε μια ενιαία παράσταση στο Θέατρο ΕΝ-Α σε σκηνοθεσία Ελπίδας Αμίτση.

Πρόκειται για μια αλληγορία για τα όσα χωρίζουν –αλλά κι ενώνουν– τον Τρίτο Κόσμο με την αναπτυγμένη Δύση, που επικεντρώνεται στο προσφυγικό ζήτημα. Πρωταγωνιστούν: Ελπίδα Αμίτση, Χρίστος Γεωργίου, Μιχαήλ-Άγγελος Δρόσος, Θωμάς Μαυρογόνατος.

Θέατρο ΕΝ-Α, Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός, 6987154814.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ταξίδι στην έρημο…Προς Βορ(ρ)ά» το Σάββατο 12/10, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 11/10, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση Ταξίδι στην έρημο…Προς Βορ(ρ)ά, στο Θέατρο ΕΝ-Α, Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός, είναι οι:


MICHOS NIKOLAOS

ROUSSOU KONSTANTINA

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΑΝΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.