Διαγωνισμός "Τι είδε ο μπάτλερ"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ» σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Άλμα.

Στην παράσταση "Τι είδε ο μπατλερ", που παίζεται στο θέατρο Άλμα, ο πανικός είναι διάχυτος, καθώς η λονδρέζικη κοινωνία αποσυντίθεται μαζί με τους υποκριτικούς αναλυτές της με πρωταγωνιστές τους Κώστα Αποστολάκη, Γιώργο Πούλη, Μαρία Φιλίππου, Αντώνη Καλομοιράκη, Μελίνα Σπετσιέρη και Σπύρο Κυριάκο.

Στην ψυχιατρική κλινική του κυρίου Πρέντις έρχεται μία νεαρή κοπέλα με σκοπό να δουλέψει ως γραμματέας. Ο ψυχίατρος όμως έχει άλλες βλέψεις. Την ίδια στιγμή φτάνει στην κλινική η σύζυγος του κυρίου Πρέντις έπειτα από ένα ξέφρενο πάρτι, κυνηγημένη από ένα νεαρό απατεώνα που την εκβιάζει. Το αλαλούμ συμπληρώνεται με την άφιξη ενός ψυχικά διαταραγμένου κρατικού ελεγκτή για επιθεώρηση στην κλινική κι ενός αστυνόμου που ψάχνει απεγνωσμένα το χαμένο μέλος από το άγαλμα του Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Σαν όλους τους σημαντικούς σατιριστές, ο Όρτον ήταν ρεαλιστής. Πάντα έτοιμος να εκφέρει, να εκθέσει, αυτό που γενικά οι άλλοι δεν τολμούν να πουν. Γέννημα θρέμμα της δεκαετίας του '60, κατέγραψε τις δονήσεις της εποχής του, στιγματίζοντας καίρια την αστική τάξη και την αχαλίνωτη ελευθεριότητά της μέσα από μια απλούστατη φαρσική πλοκή που διαθέτει, όμως, αναρχικό χιούμορ, καταιγιστικούς ρυθμούς, και κυρίως παιγνιώδη αλλά σκληρή γλώσσα. Ο ίδιος, εξάλλου, πίστευε ότι "οι λέξεις είναι πιο δραστικές από το πράττειν - στα κατάλληλα χέρια τα ρήματα και τα ουσιαστικά είναι ικανά να προκαλέσουν πανικό".

Άλμα. Ακομινάτου 15-17 & Αγ. Κωνσταντίνου, Μεταξουργείο, 2105220100.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ» για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ώρα 9.15 μ.μ., από 5 διπλές αντίστοιχα, μέχρι τη Δευτέρα 21/11, ώρα 2 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ» την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. είναι οι:
ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΡΕΜΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΦΟΥΦΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑ

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ώρα 9.15 μ.μ. είναι οι:
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΥΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΞΥΔΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού "Τι είδε ο μπάτλερ” θα ενημερωθούν μέσω email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Άλμα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.