Διαγωνισμός "Το Αστερόπαιδο"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ το Σάββατο 10/11, ώρα 3.30 μ.μ. στο Altera Pars.

Το πολυδιαβασμένο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ ανεβάζει ο θίασος «Λώτινος Ήλιος», σε σκηνοθεσία Άννας Παπαμάρκου στην ευρύχωρη σκηνή του Altera Pars. Συνδέοντας την τέχνη της αφήγησης με την τέχνη του θεάτρου και τη ζωντανή παραδοσιακή μουσική (σαντούρι-νέυ) και το τραγούδι, οι ηθοποιοί παίζουν με το φως και μεταμορφώνονται, εκπλήσσοντας διαρκώς τα παιδιά σε μια ιστορία ενός παιδιού που πέφτει μαζί με ένα αστέρι στη γη μια χιονισμένη νύχτα. Το Αστερόπαιδο μεγαλώνει με αγάπη και τρυφερότητα αλλά η εμφάνιση και η καταγωγή του το κάνουν εγωιστή. «Είμαι παιδί των αστεριών έχω μεγάλη χάρη», περηφανεύεται. Η μεταμόρφωση του ξεδιπλώνεται μέσα από ένα πολύχρωμο σκηνικό παιχνίδι, γεμάτο αλήθεια, χιούμορ και συγκίνηση.

Altera Pars, Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός, 210 3410011


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Αστερόπαιδο» το Σάββατο 10/11, ώρα 3.30 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ το Σάββατο 10/11, ώρα 3.30 μ.μ. στο Altera Pars, είναι οι:

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΡΙΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΝΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΓΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.