Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το κλύσμα»"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το κλύσμα» της Αργυρώς Μαργαρίτη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Αλκμήνη.

Με φόντο τον διάδρομο ενός νοσοκομείου η Ξανθή, η ηρωίδα της βραβευμένης κωμωδίας “Το κλύσμα” της Αργυρώς Μαργαρίτη αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της. Οι σπαρταριστές περιγραφές της αντικατοπτρίζουν μια ολόκληρη εποχή -εκείνη των γονιών και των παππούδων μας- σε σχέση με τη διαχρονικότητα της κοινωνικής θέσης των γυναικών έως και τις μέρες μας. Η ισότητα για τις γυναίκες είναι μια πολύπλευρη υπόθεση. Χρειάζεται θάρρος, τόλμη, γοητεία, υπομονή, επιμονή και πάνω απ’ όλα χιούμορ. Ο δρόμος προς την κατάκτηση της γυναικείας χειραφέτησης φαίνεται να είναι ακόμα μακρύς… Σκηνοθετεί η Άννα Σωτρίνη, σε μουσική Ευάγγελου Κάλλοου, σκηνικά και κοστούμια Πάγιας Βεάκη. Ερμηνεύει η Αλεξία Πετροπούλου. Ακούγεται η φωνή του Νίκου Γιαλελή.

Το έργο βραβεύτηκε από το Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος το 2020 και είναι διαθέσιμο για το κοινό στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Ιδρύματος, στη σειρά Radio Icons Days and Nights, που αποτελεί την έναρξη μιας φωνητικής βιβλιοθήκης βραβευμένων νεοελληνικών έργων με τη συνεργασία της Δραματικής Σχολής Βεάκη.

Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Πετράλωνα, 2103428650.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το κλύσμα» για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 9.30 μ.μ., μέχρι την Τετάρτη 14/2, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το κλύσμα» για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 9.30 μ.μ. είναι οι:

ΚΑΤΗΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΥΚΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ


Οι νικητές του διαγωνισμού «Το κλύσμα» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο χώρο του θεάτρου Αλκμήνη με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.