Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε πρώτοι στη μεγάλη οθόνη το θρίλερ από την Αργεντινή στο θερινό κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax τη Δευτέρα 20/5.

Ο Αλεχάνδρο είναι ένας έμπειρος πιλότος πολιτικής αεροπορίας ο οποίος, αν και λατρεύει τη δουλειά του, κρύβει ένα μυστικό το οποίο γίνεται αντιληπτό από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Εκείνοι, τότε, αρχίζουν να τον εκβιάζουν. Έτσι, ο Αλεχάνδρο αναγκάζεται να αρχίσει να μεταφέρει μεταξύ Μπουένος Άιρες και Μαδρίτης μαύρες βαλίτσες που φέρουν μυστηριώδες περιεχόμενο. Όσα κρύβουν μέσα τους πρόκειται σύντομα να βυθίσουν τον ίδιο και τη οικογένειά του σε ένα κόσμο ίντριγκας και διαφθοράς, οδηγώντας τον Αλεχάνδρο στο σημείο να πρέπει να παλέψει για τη ζωή του.

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 23 ΜΑΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Για να κερδίσετε μία (1) από τις σαράντα (40) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας» στον κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax (Λεωφ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι, 2106464009) τη Δευτέρα 20/5 στις 20.45 (προσέλευση 20.00), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 17/5 (2 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας» στον κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax (Λεωφ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι, 2106464009) τη Δευτέρα 20/5 στις 20.45 (προσέλευση 20.00) είναι οι:

BJ JB
MALLIS THEODOROS
ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ
ΒΕΡΓΗ ΑΛΕΞΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΓΟΥΡΔΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ
ΔΑΦΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ AΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΑΛΟΖΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΗΤΤΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΥΡΜΑΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΝΘΗ
ΜΙΧΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΕΝΕΚΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΜΠΟΥΡΑ ΑΛΕΞΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΓΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΑΡΑΒΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΣΙΓΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΠΕΡΑΝΤΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΦΑΡΔΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΨΕΥΔΟΥ ΒΑΣΩ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.