Διαγωνισμός "Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» του Πιερ ντε Μαριβώ την Τετάρτη 5/12, ώρα 9.30 μ.μ. στο Αργώ

Η Μαίρη Σάββα μετέφρασε και διασκεύασε και ο Εμμάνουελ Μανιός σκηνοθέτησε την κωμωδία του Μαριβώ, του συγγραφέα που σφράγισε  το πρώτο μισό του 18ου αιώνα το γαλλικό θέατρο, αναμορφωτή της παράδοσης της Κομέντια ντελ’ Άρτε όπως αυτή είχε επιβιώσει στη Γαλλία μέχρι την εποχή εκείνη. Αγαπημένο του θέμα είναι οι σχέσεις και ο έρωτας. Στην παράσταση με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Σπαντίδα, Μάρα Δαρμουσλή, Έλενα Μεντζέλου, Πάνο Καρμάτη, Γιώργο Ζώη, Βαλίσια Βύζα, Ντάνιελ Εμίλιο και Kοσμά Zαχάρωφ δύο ζευγάρια ερωτεύονται αγνοώντας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, αποδεικνύοντάς μας πως η καρδιά ακολουθεί πάντα το δικό της δρόμο!

Αργώ, Καστοριάς 34-36 και Ιερά Οδός, 2103480099.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» την Τετάρτη 5/12, ώρα 9.30 μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 3/12, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση  «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» του Πιερ ντε Μαριβώ την Τετάρτη 5/12, ώρα 9.30 μ.μ. στο Αργώ, είναι οι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΛΙΤΣΑΣ
ΚΑΤΡΙΝΑ Μ ΟΣΧΑΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΕΑΓΙΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.