Διαγωνισμός "Wilson & Wilson"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Wilson & Wilson» του Έντγκαρ Άλαν Πόε τη Δευτέρα 2/12, ώρα 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Τόπος Αλλού.

Ο Νικόλας Βαγιονάκης σκηνοθετεί και ερμηνεύει για τρίτη συνεχή χρονιά τον μονόλογο  «Wilson & Wilson», που φέτος μετακομίζει στο θέατρο Τόπος Αλλού. Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή του αριστουργηματικού σύντομου αφηγήματος του Έντγκαρ Άλαν Πόε «William Wilson», το οποίο έχει επηρεάσει συγγραφείς όπως ο Στίβεν Κινγκ, ο Άντριου Τέιλορ και ο Πολ Όστερ.

Το έργο αποκαλύπτει τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μια εκ βαθέων περιήγηση στον ανθρώπινο νου. Ένα επικίνδυνο ψυχολογικό παιχνίδι, που καταγράφει το διχασμό της προσωπικότητας, τις εσωτερικές συγκρούσεις, τις ενοχές και τις εμμονές, ενώ οδηγεί τον ήρωα σε απρόβλεπτες συνέπειες.

Τόπος Αλλού, Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη, 2108656004, 2108624392.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Wilson & Wilson» τη Δευτέρα 2/12, ώρα 9.00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 29/11, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Wilson & Wilson» του Έντγκαρ Άλαν Πόε τη Δευτέρα 2/12, ώρα 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Τόπος Αλλού, είναι οι:

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 
ΚΛΩΝΑΡΑΚΗ IΩΑΝΝΑ 
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 
ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
ΜΠΟΥΤΖΗ ΕΛΕΝΗ 
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑ 
ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΤΣΟΤΑΚΟΥ ΤΙΝΑ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.