Διαγωνισμός "Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός»"

Μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία εξασφάλισε το «α» για τους αναγνώστες του από το διασκεδαστικό animation.

Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια βγαίνουν στην επιφάνεια για να κερδίσουν, μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι. Με τη βοήθεια της νέας τους φίλης, Έιπριλ Ο’Νιλ, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, που αποτελείται από στρατό μεταλλαγμένων.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Τζεφ Ρόου

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΧΑΜΟΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD ENTERTAINMENT

 

 


Το «α» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 6 συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός» τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για να τα διεκδικήσετε!
Ένας (1) νικητής κερδίζει ένα (1) τετράδιο και ένα (1) μπλούζα
Ένας (1) νικητής κερδίζει ένα (1) τετράδιο και ένα (1) lunch box
Ένας (1) νικητής κερδίζει (1) τετράδιο και (1) θερμός
Για να κερδίσετε ένα (1) πακέτο συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 22/9 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

 


Ο τυχερός που κερδίζει(1) πακέτο συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Χελωνονιντζάκια:ένα (1) τετράδιο και ένα (1) μπλούζα είναι ο:

PAZAS IOANNIS


Ο τυχερός που κερδίζει(1) πακέτο συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Χελωνονιντζάκια:(1) τετράδιο και ένα (1) lunch box είναι η: 

ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο τυχερός που κερδίζει(1) πακέτο συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Χελωνονιντζάκια:(1) τετράδιο και (1) θερμός είναι ο:

ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.