Αξιολόγησε και βράβευσε τις παραστάσεις της σεζόν

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού που οι αναγνώστες του «αθηνοράματος» έχουν αναδείξει ως έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς αξιολόγησης των παραστάσεων της Αθήνας εδώ και είκοσι χρόνια μπαίνουν πια με τη σεζόν του 2019 στην τρίτη δεκαετία τους. Η αποδοχή του θεσμού τόσο από τους αναγνώστες του «αθηνοράματος» όσο και από τη θεατρική κοινότητα αλλά και τους πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης ανεβάζουν τον πήχη της διοργάνωσης ακόμα πιο ψηλά.

Η θεατρική εξέλιξη της Αθήνας όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε δυναμική τόσο σε αριθμό σκηνών όσο και σε ποιότητα του ανθρώπινου καλλιτεχνικού δυναμικού. Η σεζόν που έχει ήδη αρχίσει προβλέπεται πλουραλιστική, δυναμική και άκρως ενδιαφέρουσα.

Επιβράβευσε τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν. Βαθμολόγησε τις παραστάσεις που είδες και τους συντελεστές τους και στείλε τις φόρμες αξιολόγησης στο «αθηνόραμα».

Κατά την καταχώρηση της φόρμας αξιολόγησης για μια παράσταση θα σου ζητηθεί να επισυνάψεις φωτογραφία του εισιτηρίου της συγκεριμένης παράστασης.

Οταν ανακοινωθούν οι νικητές, μπορεί να είσαι ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσει από 10 προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις της επόμενης σεζόν.

Για να συμμετέχεις στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!


Λίγα λόγια για τον θεσμό των Θεατρικών Βραβείων Κοινού

Θεατρικά βραβεία κοινού 2018 Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2018. Πάνω από χίλια άτομα, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, άνθρωποι του θεάτρου και του πολιτισμού, αλλά και αναγνώστες του «α» γέμισαν την αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που φιλοξένησε την τελετή απονομής.

Μια ιδέα που ξεκίνησε το 1999 από το «αθηνόραµα» και έγινε ο σηµαντικότερος θεσµός θεατρικών βραβείων στη χώρα. Οι θεατρόφιλοι αναγνώστες βλέπουν τις παραστάσεις της σεζόν, τις αξιολογούν και αναδεικνύουν τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, τους καλύτερους σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους και γενικά όλους τις συντελεστές µιας παράστασης. Τα βραβεία απονέµονται σε µια λαμπερή τελετή στις αρχές κάθε Νοέµβρη, µε την παρουσία των σημαντικότερων ανθρώπων του θεάτρου – ένα από τα σηµαντικότερα στοιχεία των Θεατρικών Βραβείων Κοινού από το «αθηνόραµα» είναι η πλήρης αποδοχή τους από τους ανθρώπους του χώρου. Η τελετή της απονοµής σηµατοδοτεί και την έναρξη της νέας σεζόν για την ανάδειξη των επόµενων βραβείων.

Δες τους νικητές της σεζόν 2017-2018
Δες τους νικητές της σεζόν 2017-2018
Στιγμιότυπα από την βραδιά της απονομής
Τα highlights της απονομής

Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2018

Οι αναγνώστες που κερδίζουν προσκλήσεις

Η συμμετοχή σας στην ανάδειξη των Θεατρικών Βραβείων Κοινού του «α» δεν εξασφαλίζει βραβεία μόνο για τους καλλιτέχνες αλλά και για σας τους αναγνώστες-θεατές. Δείτε ποιοί κερδίζουν από 10 διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις σε αθηναϊκά θέατρα.

Από 10 διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις σε αθηναϊκά θέατρα κερδίζουν οι:

Gabriel Bracau, Ευθαλία Αδαμαντίου, Κωνσταντίνος Αθανασίου, Αγγελική Αλιγηζάκη, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Αντιγόνη Αναγνωστοπούλου, Ελένη Αντωνιάδου, Στέφανος Απέργης, Γιάννης Αποσπόρης, Κατερίνα Αποστολοπούλου, Ευαγγελία Αποστόλου, Σοφία Αργυρόπαις, Αιτωλία Βάθη, Βαρβάρα Βαρουδάκη, Ειρήνη Βασιλειάδη, Νίκος Βεντούρης, Βασίλης Βλάχος, Μαρία Βολίκα, Θοδωρής Γεωργίλας, Μάγδα Γιαννακοπούλου, Ιλάειρα Γιατρουδάκη, ΓιώργοΣ ΓραμμέληΣ, Θωμαή Δεδούση, Δημήτρης Δελήτζας, Ζαχαρίας Δημητρίου, Κωνσταντίνα Δρακωνάκη, Αρετή Δροσοπούλου, Σωτήρης Ευστρατιάδης, Γιάννης Ζέρβας, Αχιλλέας Ζιώγας, Πασχάλης Καβακιώτης, Φλώρα Κάππα, Δέσποινα Καραγιάννη, Χρήστος Καρποδίνης, Γιώργος Καρποδίνης, Νικολέτα Καρποντίνη, Βέρα Κατσιμπάρου, Βάσια Κατσογιάννη, Έλλη Κατσογιάννη, Αρετή Καφεντζή, Ηλιάννα Κοκιοπούλου, Άννα Κοκκινοπούλου, Σοφία Κουρή, Νίκη Κουτίου, Θάνος Κωτσόπουλος, Δέσποινα Λαμπρινούδη, Ειρήνη Λιανοπούλου, Γεώργιος Λύγγος, Αναστασία Μανώλη, Κωνσταντίνα Μαριδάκη, Ιωάννα Μαστροκάλου, Κατερίνα Μετσίνη, Χριστίνα Μπαλτσαβιά, Χρύσα Μπαρτζώκα, Μαρία Μπεντελιάνη, Μαρία Μπεργελέ, Αθανάσιος Μποτσιβάλης, Χαρά Νικολαϊδου, Βενέτα Νικολακοπούλου, Μαρία Νουλά, Αργυρώ Παϊσίου, Άννα Παναγιωτίδου, Κέλλυ Παναγιωτίδου, Μαριέττα Παναγοπούλου, Γιώργος Πανταζόπουλος, Ελευθερία Παντιώρα, Γεωργία Παρασκευοπούλου, Μαρουσώ Παυλοπούλου, Σπυριδούλα Παχή, Ελένη Πικουλάκη, Δημήτρης Πλάκας, Αναστασία Πούλη, Μαργαρίτα-Αντιγόνη Πούλου, Παναγιώτης Προύσαλης, Ασπασία Ρίσβα, ΒασίληΣ ΡουχώταΣ, Γεώργιος Σερεπέτσης, Αθανάσιος Σκίτσος, Λία Σκόρδου, Γιώργος Σκουλικάρης, Δέσποινα Σούττη, ΛεωνίδαΣ Σπύρου, Χριστίνα Στασινού, Σοφία Σταυρινού, Ειρήνη Στίνη, Γιάννης Στυλιανίδης, Βάλια Ταζτατζή, Φωτεινή Τασοπούλου, Σοφία Τζανέτου, Ηλίας Τζανετουλάκος, Φωτεινή Τζετζούμη, Μικαέλα Τζιώτη, Σόνια Τόλα, Θοδωρής Τσαμάτης, Άγγελος Τσαρής, Αλεξάνδρα Τσιλίκη, Μαργαρίτα Τσίμπρη, Σταυρούλα Φίκαρη, Ιωάννα Φωτοπούλου, Εβίτα Χρυσανθάκη

Οι νικητές μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα γραφεία του «α» (Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών - κτίριο Β΄, 9ος όροφος) από την Πέμπτη 3/1, ώρες 10 π.μ.-5 μ.μ.

Cardhu
Dimello
Viva