Η ψηφοφορία για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του 2019 έχει ήδη τελειώσει.

Οι θεατρόφιλοι αναγνώστες του αθηνόραμα και του αθηνόραμα ψήφισαν με πάθος τις παραστάσεις που τους άρεσαν αλλά και που δεν τους άρεσαν.

Οι νικητές της φετινής χρονιάς θα ανακοινωθούν στην επίσημη τελετή απονομής που θα γίνει τον Νοέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση -πάρτι για όλο το ελληνικό θέατρο.

Λίγα λόγια για τον θεσμό των Θεατρικών Βραβείων Κοινού

Θεατρικά βραβεία κοινού 2018 Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2018. Πάνω από χίλια άτομα, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, άνθρωποι του θεάτρου και του πολιτισμού, αλλά και αναγνώστες του «α» γέμισαν την αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που φιλοξένησε την τελετή απονομής.

Μια ιδέα που ξεκίνησε το 1999 από το «αθηνόραµα» και έγινε ο σηµαντικότερος θεσµός θεατρικών βραβείων στη χώρα. Οι θεατρόφιλοι αναγνώστες βλέπουν τις παραστάσεις της σεζόν, τις αξιολογούν και αναδεικνύουν τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, τους καλύτερους σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους και γενικά όλους τις συντελεστές µιας παράστασης. Τα βραβεία απονέµονται σε µια λαμπερή τελετή στις αρχές κάθε Νοέµβρη, µε την παρουσία των σημαντικότερων ανθρώπων του θεάτρου – ένα από τα σηµαντικότερα στοιχεία των Θεατρικών Βραβείων Κοινού από το «αθηνόραµα» είναι η πλήρης αποδοχή τους από τους ανθρώπους του χώρου. Η τελετή της απονοµής σηµατοδοτεί και την έναρξη της νέας σεζόν για την ανάδειξη των επόµενων βραβείων.

Δες τους νικητές της σεζόν 2017-2018
Δες τους νικητές της σεζόν 2017-2018
Στιγμιότυπα από την βραδιά της απονομής
Τα highlights της απονομής
Cardhu
Dimello
Viva