Διαγωνισμός "10 Χρόνια Αθηνόραμα Digital"

Κερδίστε PlayStation, smartphones, Δικτυακό εξοπλισμό, games και ταινίες!

Γενεθλιάζουμε και γιορτάζουμε! Το Αθηνόραμα Digital συμπληρώνει αυτές τις μέρες δέκα χρόνια πορείας στο ελληνικό Web και διοργανώνει επετειακή κλήρωση για το κοινό του. Για τα δεκάχρονα γενέθλιά μας βεβαίως μόνο δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας θα μπορούσαμε να προσφέρουμε - συγκεντρώσαμε λοιπόν τα ακόλουθα!


Η Sony Interactive Entertainment Europe προσφέρει ένα PlayStation4 Pro με αποθηκευτικό χώρο του 1 TB, στην νέα του έκδοση που συνοδεύεται από αντίτυπο του πολυαναμενόμενου FIFA 2020 της Electronic Arts. Προσφέρει ακόμη ένα PlayStation4 επίσης με αποθηκευτικό χώρο του 1 TB, αλλά συνοδευόμενο από το περιφερειακό της εικονικής πραγματικότητας, το PlayStation VR, καθώς και τρία games της σειράς PlayStation Hits: τα The Last of Us Remastered, Uncharted 4 και Ratchet&Clank. Δύο τυχεροί ή τυχερές θα αποκτήσουν, με άλλα λόγια, το δημοφιλέστερο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της αγοράς στην πλέον ισχυρή κι επίκαιρη αφενός, στην πλέον... φουτουριστική αντίστοιχα μορφή του αφετέρου - δύο δώρα αξίας €449 και €739.


H Ηonor, φημισμένη για τα προσεγμένα της smartphones με τον πολύ υψηλό συντελεστή αξίας/κόστους, προσφέρει σε 2 τυχερούς ή τυχερές από ένα Honor 20. Πρόκειται για το πλέον πρόσφατο μοντέλο της εταιρείας που διατίθεται στην Ελλάδα με υπέροχο design, εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές, αντίστοιχες επιδόσεις και έμφαση στις φωτογραφικές λειτουργίες - δύο δώρα αξίας €599 έκαστο.Η HMD, η οποία προωθεί πληθώρα προϊόντων με το θρυλικό brandname της Nokia, προσφέρει σε έναν τυχερό ή τυχερή ένα Nokia 7.1, το πλέον αξιοπρόσεκτο μοντέλο της για το 2018, το οποίο χαρακτηρίζεται από πάρα πολύ καλή οθόνη, αξιοπρεπέστατες επιδόσεις, ικανές κάμερες και υψηλή αυτονομία. Είναι, επίσης, ένα από τα πρώτα μοντέλα της HMD/Nokia που θα δεχθεί σύντομα την αναβάθμιση στο ολοκαίνουργιο Android 10 - και ένα δώρο αξίας €399.
Η Devolo, κατασκευάστρια που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στην κατηγορία των προϊόντων οικιακής δικτύωσης, προσφέρει σε έναν τυχερό ή τυχερή το κορυφαίο Devolo Magic 2 και μάλιστα στην πληρέστερη δυνατή έκδοσή του: την Multiroom Kit 2-1-3, η οποία αναλαμβάνει να "μοιράσει Internet" σε όλο το σπίτι και σε όλες ανεξαιρέτως τις συσκευές που το χρειάζονται, τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα, αξιοποιώντας το υπάρχον ηλεκτροδοτικό δίκτυο της οικίας - ένα δώρο αξίας €299.


Και στην συνέχεια... games! Η ιστορική όσο και δημοφιλής Bandai-Namco προσφέρει μερικά από τα καλύτερα games που έχει διαθέσει τους τελευταίους 12 μήνες: δύο αντίτυπα του κορυφαίου Soul Calibur VI για PC, δύο αντίτυπα του διαφορετικού Jump Force για PS4 και δύο για PC, ένα αντίτυπο του βραβευμένου Ni Νο Kuni Remastered για PS4, ένα αντίτυπο του θρυλικού Dark Souls Remastered για PS4, αλλά και ένα αντίτυπο του υπέροχου Little Big Nightmares για Switch - δώρα συνολικής αξίας €520.


Ολοκληρώνουμε, δε, με ταινία και δη οικογενειακή, υπογραφής Disney: η Feelgood Entertainment προσφέρει για 5 τυχερούς ή τυχερές ισάριθμα σετ που περιλαμβάνουν την ταινία Dumbo σε ειδική έκδοση DVD/Blu-ray (μεταγλωττισμένη στα ελληνικά) με συλλεκτικό t-shirt και διακοσμητική καρφίτσα - δώρα αξίας €35 έκαστο.Η Tanweer προσφέρει, άλλωστε, πληθώρα φιλμ σε μορφή DVD: από 5 αντίτυπα των ταινιών Duck Duck Goose, Here Comes the Grump, Wheely, Tall Tales και Scooby Doo Stage Fright, καθώς και 2 αντίτυπα της ταινίας Stan & Ollie - αξίας €19.99 έκαστο.


Οι κληρώσεις θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή, 13/10 και οι 18 νικητές ή νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 15/10.

Η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό έκλεισε

Oι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα σε αυτή την σελίδα.