Διαγωνισμός "32ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου"

Γίνε μέλος της κριτικής επιτροπής του «α» στο 32ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Το «α» θέλει εσένα για να συγκροτήσει την πενταμελή κριτική αναγνωστών του, η οποία θα παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του Διαγωνιστικού Τμήματος και θα αποφασίσει σε ποια από αυτές θα απονεμηθεί το βραβείο κοινού του 32ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (21/11-4/12) στους κινηματογράφους Τριανόν και Ανδόρα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε μέλος της κριτικής επιτροπής του «α», λαμβάνοντας δωρεάν μια κάρτα διαρκείας για όλες τις προβολές του φεστιβάλ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό να έχουν ελεύθερες τις απογευματινές τους ώρες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, δηλαδή από την Πέμπτη 21/11 μέχρι και την Τετάρτη 4/12, για τη θέαση των ταινιών.

Το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας φέτος μας επιφυλάσσει τις καλύτερες νέες ταινίες του ευρωπαϊκού σινεμά, απίθανα αφιερώματα και μοναδικά masterclasses. Η διοργάνωση «ανοίγει» με τον «Επίγειο Παράδεισο» του Ελιά Σουλεϊμάν, ο οποίος θα δώσει το παρών στην Αθήνα. Στο πρόγραμμα βρίσκουμε ακόμα μια σειρά αφιερωμάτων με διαχρονικά αριστουργήματα του παγκόσμιου σινεμά, όπως το focus στο Woodstock και τη χρονιά που άλλαξε το Χόλιγουντ, αλλά και το αφιέρωμα στο ελληνικό φιλμ νουάρ.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) θέσεις στην κριτική επιτροπή του «α» στο 32ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (21/11-4/12) στον κινηματογράφο Τριανόν συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Απαραίτητος για τη συμμετοχή σας είναι ο αριθμός τηλεφώνου ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που επιλεγείτε. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 19/11 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.

Οι τυχεροί που κερδίζουν απο μια θέση στην κριτική επιτροπή του «α» στο 32ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (21/11-4/12) στον κινηματογράφο Τριανόν, είναι οι:

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ 
ΚΟΝΤΕΣΗ ΙΩΣΗΦΙΝΑ
ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 
ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΔΑΝΑΗ 
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περεταίρω πληροφορίες.