Διαγωνισμός "Jazzet Music Hall"

Το «α» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 2 διπλές προσκλήσεις για τα live των Parity, την Παρασκευή 3/12 και των Human Touch, το Σάββατο 4/12 στο Jazzet Music Hall στις 10 μ.μ.

Το Jazzet Music Hall παρουσιάζει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, τους Parity, ένα ντουέτο ηλεκτρικής κιθάρας και τυμπάνων με τους Γιώργο Σταυρουλάκη και Βασίλη Χωριανόπουλο, σε μία άκρως προσωπική και ξεχωριστή μουσική πρόταση. Δανείζονται μελωδίες και ήχους του σήμερα για να εξερευνήσουν νέα μελωδικά, αρμονικά και ηχητικά μονοπάτια.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου έρχεται ένα από τα κορυφαία και μακροβιότερα groups το οποίο μετά από 25 χρόνια συνεχίζει δυναμικά, μέσα από την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητα και ιδιαίτερη μουσική συνθετική του εξέλιξη, να γοητεύει και να συνεπαίρνει το ακροατήριο του. Με δύο λέξεις, Human Touch (David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας).


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε από 1 διπλή πρόσκληση για τα live του Jazzet Music Hall μέχρι την Τετάρτη 1/12, ώρα 12 μ.μ.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου | Parity

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου | Human Touch.

O χώρος είναι Covid-free. Για την είσοδό σας απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!