Διαγωνισμός "Joker σε DVD και Blu-ray/Ultra HD Blu-ray"

Κερδίστε 6 αντίτυπα της προτεινόμενης για 11 Όσκαρ ταινίας της Warner

Θα πρέπει... όντως να έχει ναυαγήσει κανείς σε ερημονήσι στην μέση του Ειρηνικού τους τελευταίους μήνες για να μην έχει ακούσει έστω και λίγα πράγματα για το Joker, την ταινία της Warner Bros Pictures που συζητήθηκε όσο καμία άλλη τον χειμώνα και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από μεγάλα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο.

Το φιλμ αυτό απομακρύνεται θεαματικά από την συνηθισμένη "συνταγή" των ταινιών που αντλούν θεματολογία από τα comics, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της πολύ περισσότερο στην ψυχολογική πλευρά και τα ρεαλιστικά κίνητρα του ομώνυμου πρωταγωνιστικού χαρακτήρα  - και τον τρόπο με τον οποίο μία κοινωνία συχνά αποξενώνει το διαφορετικό, ωθώντας το στα άκρα - παρά στις ευφάνταστες σκηνές δράσης που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από το συγκεκριμένο είδος παραγωγών τα τελευταία χρόνια.Το αποτέλεσμα είναι μία δημιουργία με αληθινά δική της ταυτότητα, διαμορφωμένη τόσο από την ωμή, προσωπική σκηνοθεσία του Todd Philips, όσο και από την κορυφαία ερμηνεία του Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός, ωστόσο, πως πρόκειται για ταινία φροντισμένη συνολικά - διαφορετικά δεν θα ήταν υποψήφια για όχι λιγότερα από 11 (!) βραβεία Oscar: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, κινηματογραφίας, πρώτου αντρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου, μοντάζ, μουσικής επένδυσης, κοστουμιών, μέικ-απ, ήχου και ηχητικού μοντάζ.Αυτήν την ταινία θα έχουν την ευκαιρία 6 φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να προσθέσουν στην συλλογή τους, χάρις στην ευγενική χορηγία της εταιρείας διανομής των ταινιών της Warner Bros Pictures στην Ελλάδα, της Tanweer: 3 αντίτυπα σε DVD και 3 αντίτυπα σε Blu-ray/Ultra HD Blu-ray περιμένουν ισάριθμους νικητές ή νικήτριες μέσα από την σχετική κλήρωση που διοργανώνουμε. σε συνεργασία μαζί της.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα αντίτυπο της ταινίας Joker σε DVD είναι οι:

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΔΟΥΒΟΥ ΕΛΕΝΗ 
ΟΥΡΕΙΛΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ 

σε Blu-ray/Ultra HD Blu-ray είναι οι:

ΔΙΠΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών, κτίριο Β, 9ος όροφος) από την Τρίτη 3/2-13/2 (10:00 -17:30) με επίδειξη της ταυτότητάς τους. 
Όσοι νικητές επιθυμούν να τους σταλεί μέσω courrier θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.