Διαγωνισμός "KinderDocs"

Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του KinderDocs

Η μεγάλη γιορτή του σινεμά για τους λιλιπούτειους φίλους της μεγάλη οθόνης επιστρέφει. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας για στην επόμενη προβολή του θεσμού την Κυριακή 13/10 στο Μουσείο Μπενάκη.

Το Intel International Science and Engineering Fair είναι ο σημαντικότερος διαγωνισμός νέων επιστημόνων στον κόσμο, το σημείο στο οποίο ανήσυχοι έφηβοι από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να σκαρφιστούν και να αναπτύξουν λύσεις σε περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Τη φρενήρη προετοιμασία τους και την αγωνία για διάκριση καταγράφει στο ντοκιμαντέρ «Inventing Tomorrow» (2018) η Λόρα Νίξ, με το νικητή του διαγωνισμού να αναδεικνύεται και σύμβολο ελπίδας για το μέλλον.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Inventing Tomorrow» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 13/10 στις 12.00 μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Inventing Tomorrow» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 13/10 στις 12.00 μ., είναι οι:


ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΙΤΑ ΚΟΝΣΟΥΛΙΤΑ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Μουσείου Μπενάκη, λίγη ώρα πρίν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.