Διαγωνισμός "Γιορτινά deli"

Κερδίστε ένα γιορτινό καλάθι γεμάτο επιλεγμένα τρόφιμα ή ένα εορταστικό πλατό τυριών από το εκλεκτό delicatessen Αλεξανδρής.

Γιορτές έρχονται, οπότε ένα καλάθι με εκλεκτά, ελληνικά προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών ή ένα έτοιμο πλατό τυριών, που θα παραλάβετε όποτε επιθυμείτε, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να σας κάνουμε αυτή την εποχή…

Το καλάθι, συνολικής αξίας 45 ευρώ, που θα δοθεί σε συσκευασία δώρου, θα περιλαμβάνει τα εξής: 

- κρασί λευκό Κυδωνίτσα (Κτήμα Θεοδωρακάκου)

- πακέτο ζυμαρικά Παπαρδέλες (Ανδρίτσαινα) 

- μαρμελάδα βατόμουρο ούζο  (Παπαγιαννίδης)

- γραβιέρα Κρήτης με τρία πιπεριά 

- γραβιέρα Κρήτης με μπούκοβο

- σαλάμι αέρος σε φέτες (Τζιανάβας)

- χοιρινό με πράσινο πιπέρι σε φέτες (Τζιανάβας)

- ένα γούρι για το νέο έτος

Το πλατό θα περιλαμβάνει τα εξής κομμένα τυριά, συνολικής αξίας 35 ευρώ:  

- γραβιέρα με μπούκοβο 

- γραβιέρα Μεσσηνίας

- γραβιέρα με 4 πιπέρια Άρτας

- μοτσαρελάκι περασμένο με πέστο βασιλικού και ντοματίνια

Το παντοπωλείο Αλεξανδρής Ευθύμιος βρίσκεται στην Ηλιούπολη από το 1969, αλλά η ιστορία του στο εμπόριο τροφίμων είναι ακόμη παλαιότερη. Φημίζεται για τη μεγάλη ποικιλία σε τυροκομικά και αλλαντικά από ξεχωριστούς Έλληνες παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας, ενώ έχει και μεγάλη γκάμα σε όλα τα είδη τροφίμων και ποτών, που έχει ένα ενημερωμένο παντοπωλείο – delicatessen. Περισσότερα από την παλαιότερη παρουσίασή μας εδώ.


Η κλήρωση θα γίνει στις 20/12/2018 και η παραλαβή των δώρων θα γίνει από το κατάστημα. Ειδικά για το πλατό τυριών, ο τυχερός που θα το κερδίσει, μπορεί να το παραλάβει μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2019 και πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα τουλάχιστον μία ημέρα πριν (εξαιρούνται παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς).

(Ο δίσκος του πλατό δεν περιλαμβάνεται στο δώρο). 

Οι δύο τυχερές που κληρώθηκαν από όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι η Νικολέττα Κουτσιουμάρη, που κέρδισε το καλάθι αξίας 45 ευρώ και η Μαρίνα Καραγιαννοπούλου, που κέρδισε το πλατό τυριών αξίας 35 ευρώ. Και οι δύο νικήτριες θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα "Αλεξανδρής" στην Ηλιούπολη. Τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής θα τις λάβουν μέσω προσωπικού e-mail που θα τους σταλεί.