Διαγωνισμός "ΑΝΕΚ LINES"

Κερδίστε 2 πακέτα εισιτηρίων για τις γραμμές του εξωτερικού

Ανκόνα, Βενετία ή Μπάρι; Λάβετε μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό της ΑΝΕΚ LINES και κερδίστε δύο πακέτα εισιτηρίων μετ’επιστροφής για το ιταλικό λιμάνι της επιλογής σας.

Η ΑΝΕΚ LINES για περισσότερο από μισό αιώνα γράφει ιστορία στη θάλασσα και μας ταξιδεύει στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Αδριατική, και από την αναγεννησιακή Βενετία, την επιβλητική Καλντέρα της Σαντορίνης και τη σαγηνευτική Ανκόνα μέχρι την ανεξάντλητη Ρόδο, το ατμοσφαιρικό Μπάρι, την ακατέργαστη ομορφιά της Καρπάθου, την κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, το άγριο τοπίο της Ανάφης και σε ακόμα δέκα λιμάνια.

 

 

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στην Ιταλία με τα σύγχρονα πλοία της ΑΝΕΚ, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό. Η ΑΝΕΚ LINES σας χορηγεί 2 πακέτα εισιτηρίων (2 άτομα + ΙΧ σε δίκλινη καμπίνα το κάθε ένα) μετ' επιστροφής, για τις γραμμές του εξωτερικού (Πάτρα - Ανκόνα -  Πάτρα, Πάτρα - Βενετία - Πάτρα, Πάτρα - Μπάρι - Πάτρα). Το λιμάνι επιλογής θα είναι επιλογή του νικητή.

 

 


Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος από την ημέρα της κλήρωσης, έκτος από τα δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων, Πάσχα και τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να πουληθούν σε τρίτους από τους νικητές.

Η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό ειναι μέχρι την Δευτέρα, 9 Ιουλίου στις 12.00

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα πακέτο εισιτηρίων μετ'επιστροφής για το ιταλικό λιμάνι της επιλογής τους είναι οι:


ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗΣ

ΕΛΒΙΡΑ ΔΟΥΣΜΑΝΗ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο τους.