Διαγωνισμός "ΑΝΕΚ LINES"

Κερδίστε 3 πακέτα εισιτηρίων για τις γραμμές της Κρήτης

Λάβετε μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό της ΑΝΕΚ LINES και κερδίστε τρία πακέτα εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για τη Κρήτη, σε λιμάνι της επιλογής σας (Χανιά ή Ηράκλειο).

Είτε επιλέξετε τα Χανιά, που συνδυάζουν πολιτισμό, γεύσεις, ιστορία, ορεινό και παραθαλάσσιο τοπίο, είτε το Ηράκλειο, μία από τις ιστορικότερες και πιο ζωντανές πόλεις της Ελλάδας με μοναδικά αξιοθέατα σε απόσταση αναπνοής, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ελληνική φιλοξενία εν πλω!!!. Ο στόλος της ANEK LINES αποτελείται από σύγχρονα πλοία που ξεχωρίζουν για τους πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και τις άνετες καμπίνες που κάνουν το ταξίδι πραγματική απόλαυση. 

Σαλπάρουμε για Κρήτη με τα πλοία της ANEK LINES με εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια και πακέτα προσφορών για Κρήτη σε επιβάτες με Ι.Χ. οχήματα. Αποκτήστε την ΑNEK Smart Bonus Program και κερδίσετε ακόμα περισσότερες εκπτώσεις δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια.

Και φέτος το ταξίδι αρχίζει εδώ σε ένα από τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES!

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στην Κρήτη με την ΑΝΕΚ LINES, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό. Η ΑΝΕΚ LINES σας χορηγεί 3 πακέτα εισιτηρίων (2 άτομα + ΙΧ σε δίκλινη καμπίνα το καθένα) μετ' επιστροφής, για τις γραμμές της Κρήτης (Χανιά ή Ηράκλειο). Το λιμάνι επιλογής θα είναι επιλογή του νικητή

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES.

 


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουλίου, ώρα 12 μ.μ.

Οι νικητές του διαγωνισμού ειναι οι:

PATINIOTAKI VICKY
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ  

Οι τυχεροί θα λάβουν σχετικό email με πληροφορίες που αφορούν την κράτησή τους.