Διαγωνισμός "Αθηνόραμα Digital - Welcome 2019!"

Κερδίστε PlayStation, κινητά, Δικτυακό εξοπλισμό, ταινίες και video games

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital ωστόσο κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Sony Interactive Entertainment Europe, την Honor, την Devolo και την Tanweer, διοργανώνουμε και φέτος κλήρωση εορταστική για το κοινό μας. Αυτή συγκεντρώνει συσκευές, gadgets, games και ταινίες με δώρα που θα βρουν τον δρόμο τους στα χέρια οκτώ τυχερών νικητών ή νικητριών!


H Sony Interactive Entertainment προσφέρει προσφέρει ένα PlayStation4 (μοντέλο Slim με αποθηκευτικό χώρο 500 GB), καθώς και αντίτυπα των PUBG και Detroit γι' αυτό.Η Honor προσφέρει δύο αξιοπρόσεκτα smartphones από τις εισαγωγικές της σειρές, τα Honor 7A και Honor 9 Lite.


Η Devolo προσφέρει ένα, εξαιρετικό όπως αποδείχθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατής μας αξιολόγησης, Magic 2 Wi-Fi Starter Kit  που επιτρέπει την απροβλημάτιστη "μεταφορά" της οικιακής Δικτυακής σύνδεσης από έναν χώρο σε έναν άλλο και προσφέρει ταχύτατη ασύρματη πρόσβαση σε όλους.


Η Tanweer, άλλωστε, προσφέρει τέσσερις παιδικές ταινίες με πρωταγωνιστές αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων - τις Teen Titans Go to the Movies, Lego Aquaman, Duck Duck Goose και Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa - σε μορφή DVD για αναπαραγωγή από πλειάδα συμβατών συσκευών.


Ο τυχερός που κερδίζει ένα PlayStation4 (μοντέλο Slim με αποθηκευτικό χώρο 500 GB), καθώς και αντίτυπα των PUBG και Detroit γι' αυτό, είναι ο Gkountis Michael

Η τυχερή που κερδίζει ένα Smartphone Honor 7A, είναι η ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Η τυχερή που κερδίζει ένα Smartphone Honor 9 Lite, είναι η ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η τυχερή που κερδίζει ένα Magic 2 Wi-Fi Starter Kit, από τη Devolo, είναι η PANOUSI LILY

Η τυχερή που κερδίζει την παιδική ταινία σε DVD "Teen Titans Go to the Movies", είναι η ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 

Η τυχερή που κερδίζει την παιδική ταινία σε DVD "Lego Aquaman", είναι η ΡΙΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ο τυχερός που κερδίζει την παιδική ταινία σε DVD "Duck Duck Goose", είναι ο ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Η τυχερή που κερδίζει την παιδική ταινία σε DVD "Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa", είναι η ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος όροφος) από την Τρίτη 15/1-25/1 (10:30 -17:30), με επίδειξη της ταυτότητάς τους και του ενημερωτικού email που τους έχει σταλεί. Στην περίπτωση που οι νικητές επιιθυμούν να τους αποσταλλεί το δωρο τους θα γίνει μόνο με δική τους επιβάρυνση.