Διαγωνισμός "Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο"

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» του Αντώνη Καλομοιράκη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

Ποιοι είναι οι «Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»; Η νέα τρελή, τρελή κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη που ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο με τον ίδιο σε ρόλο σκηνοθέτη, συγγραφέα και συμπρωταγωνιστή στο πλευρό των Τερέζας Καζιτόρη, Χρήστου Ματσιαρόκου, Νικόλα Παπαδάκη, Ειρήνης Ιερωνυμάκη. Μια ομάδα αντιηρώων αναγκάζεται να συγκατοικήσει σε ένα σπίτι στη σύγχρονη κοινωνική σάτιρα που υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός. Ο Αχιλλέας, η Υακίνθη, η Τάνια, ο Οδυσσέας και ο Ιάσονας έχουν ως κοινό στόχο –τι άλλο;– να αλλάξουν τον κόσμο. Ένας πυροβολισμός, τρία πτώματα κι ένα απίστευτο μπλέξιμο συνθέτουν την υπόθεση. Άραγε Α.Υ.Τ.Ο.Ι. θα τα καταφέρουν ή θα τρελαθούν;

 

Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 2103412313, Ο χώρος λειτουργεί ως covid free για την παράσταση


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» του Αντώνη Καλομοιράκη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο είναι οι:
FAROUPOU ELISAVET
PAPASPYROU GEORGE
SKITSOS THANOS
SKITSOS ATHANASIOS
ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ ΣΟΦΙΑ
ΒΟΥΒΑΚΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΔΑΝΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΑΦΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ
ΚΑΨΟΓΕΩΡΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΟΡΑΓΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΑΚΟΔΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΙΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΕΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ
ΣΕΛΙΜΗ ΕΦΗ
ΣΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΣΤΑΝΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΤΣΟΥΡΜΑ ΚΩΝ/ΝΑ
ΧΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Οι νικητές να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Χυτήριο λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
Το Θέατρο Χυτήριο λειτουργεί αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός ορίζεται από την κυβέρνηση.