Διαγωνισμός "BIOTEN DETOX, φτιαγμένος για όλα τα κορίτσια της πόλης!"

5 city girls θα γνωρίσουν τη νέα σειρά, κερδίζοντας από 1 ολοκληρωμένο set

Η  νέα σειρά περιποίησης προσώπου Detox, του Bioten βοηθάει την επιδερμίδα  να ανταπεξέλθει στην δύσκολη ζωή της πόλης, αφού λειτουργεί  ως ασπίδα προστασίας που την θωρακίζει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντας! 

5 τυχερές  θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν έμπρακτα το πόσο ξεχωριστή μπορεί να γίνει η επιδερμίδα,  δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό  για να κερδίσουν τη νέα σειρά Detox εντελώς δωρεάν! 

Κρέμα ημέρας και νύχτας, νερό και gel καθαρισμού και μάσκα προσώπου έχουν ως βασικό συστατικό τον ενεργό άνθρακα, ο οποίος δρα σαν μαγνήτης παγιδεύοντας τους ρύπους και αφήνοντας μια φρέσκια αίσθηση καθαρότητας. Η σύνθεση εμπλουτίζεται και με το βραβευμένο, καινοτόμο συστατικό Pollu Block, το οποίο συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η  σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν περιέχει parabens, paraffin και χρωστικές, ενώ η σύσταση είναι κατά 80% φυσικής προέλευσης.

Φτιαγμένη για την πόλη, όπως εσύ!

Μπες στη νέα εποχή Detox και ανακάλυψε το City Girl που κρύβεις μέσα σου


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακατω φόρμα μέχρι την Δευτέρα 8/4, ώρα 15:00. Πέντε τυχερές θα κερδίσουν τη νέα σειρά BIOTEN Detox

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα σετ της νέας σειρά Bioten Detox, είναι οι:

ΑΡΓΥΡΟΥ ΕΛΛΗ
ΑΣΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος όροφος , 12-19/4 10:00-17:30) με επίδειξη της ταυτότητάς τους.