Διαγωνισμός "Βόυτσεκ"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Βόυτσεκ» του Γκέοργκ Μπίχνερ τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3/12, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Ροές.

Η σκηνοθέτις Ελένη Παργινού μετά το «Αναφορά σε μια Ακαδημία» του Φραντς Κάφκα, καταπιάνεται με τον Γκέοργκ Μπίχνερ κι ένα ακόμη τολμηρό κείμενο με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο, τον «Βόυτσεκ».

Έξι ηθοποιοί -Συμεών Τσακίρης, Εμμανουέλα Κορκή, Λευτέρης Παπακώστας, Νεφέλη Ανανιάδη, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Μαριλένα Γερμανού- θέτουν σε λειτουργία τον μηχανισμό ενός καλοκουρδισμένου παιχνιδιού και αφηγείται την ιστορία του στρατιώτη Βόυτσεκ, ενός αντι-ήρωα που λυγίζει υπό το βάρος της εξουσίας.

Ροές, Ιάκχου 16,Γκάζι, 2103474312.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση «Βόυτσεκ» και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη Δευτέρα 2/12 και 5 διπλές προσκλήσεις για την Τρίτη 3/12, ώρα 9.15 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 29/11, ώρα 1 μ.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της παράστασης «Βόυτσεκ» του Γκέοργκ Μπίχνερ τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3/12, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Ροές, είναι οι:

Δευτέρα 2/12
ΖΕΝΤΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
ΛΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
ΛΙΑΠΑΚΗ ΔΩΡΑ 
ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 
ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 

Τρίτη 3/12
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ 
ΑΝΔΡΙΑΝΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ 
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 
ΚΟΡΟΝΤΖΗ ΑΛΕΞΙΑ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΧΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.