Διαγωνισμός "Cellier Wine Fair 2019"

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την 14η έκθεση premium κρασιών και αποσταγμάτων από όλο τον κόσμο, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Hilton.

Πρώτες παγκόσμιες παρουσιάσεις, σπάνιες φιάλες κρασιών, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, premium cocktails και delicatessen, διαγωνισμοί και δώρα για όλους, θεματικά masterclasses, pop up Cellier Discount Shop και πολλά ακόμα, συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη έκθεση του είδους, που μας περιμένει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Hilton Athens Hotel από τις 11:00 έως τις 20:00.

Στην έκθεση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους παραγωγούς, που θα βρίσκονται εκεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού για να λύσουν τις απορίες μας, να δοκιμάσουμε εκατοντάδες προϊόντα, αλλά και να αποκτήσουμε όσα ξεχωρίσαμε, σε προνομιακές τιμές, από το pop up Cellier Discount Shop. 

Περισσότερα για την έκθεση, που έχει γίνει θεσμός και προπώληση εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή στο e-shop: www.cellier.gr


Για να διεκδικήσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις, για την έκθεση “Cellier Wine Fair 2019”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 από 11:00 έως 20:00 θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. 

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την 14η έκθεση premium κρασιών και αποσταγμάτων από όλο τον κόσμο, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Hilton (από 11:00 έως 20:00), είναι οι:


ANDREOU MARIANNA

APOSTOLOPOULOU KATERINA

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΒΑΛΙΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΥΡΔΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 

ΓΡΙΝΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΖΑΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΛΟΥΚΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ 

ΜΠΙΤΡΗ ΦΑΝΗ ΜΠΙΤΡΗ

ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους μέσω email και θα τις επιδείξουν κατά την είσοδό τους στην έκθεση.