Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του CineDoc"

Για 12η σερί χρονιά η ομάδα του CineDoc ανάβει τους προβολείς της και παρουσιάζει σπουδαία και επίκαιρα ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας στην επόμενη προβολή.

Να προβληματιστούμε γύρω από το ζήτημα της υπεραλίευσης μας προκαλεί το ντοκιμαντέρ «Σιγή Ιχθύος» των Θοδωρή Χονδρόγιαννου και Ανδρέα Λουκάκου.


Σε μια χώρα με μακρά παράδοση ψαροσύνης και περίπου 15 χιλιόμετρα ακτογραμμής, η υπεραλίευση είναι ένα φλέγον θέμα που γεννά ερωτήσεις. Οι δύο αεικίνητοι δημοσιογράφοι - σκηνοθέτες τις διατυπώνουν σε επιστήμονες, πολιτικούς αξιωματούχους και ακτιβιστές ανά την Μεσόγειο, φτάνοντας ως τις Βρυξέλλες. Στόχος τους είναι να μάθουν τους τρόπους διάσωσης της βιοποικιλότητας και ανάπτυξης μιας βιώσιμης αλιείας. Παράλληλα, δίνουν φωνή στους ντόπιους ψαράδες που αποτελούν «είδος υπό εξαφάνιση», εξίσου με την θαλάσσια πανίδα. Μένει να δούμε αν οι ερωτήσεις τους αυτές θα απαντηθούν ή αν θα συναντήσουν όντως «σιγή ιχθύος».


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δύο (2) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Σιγή Ιχθύος» στο Άνεσις Cine (Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, 2107487912) την Πέμπτη 17/9 στις 9.45 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 17/9 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση  για την προβολή της ταινίας «Σιγή Ιχθύος» στο Άνεσις Cine (Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, 2107487912) την Πέμπτη 17/9 στις 9.45 μ.μ., είναι οι:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΟΜΑΖΙΝΑ 
ΚΟΒΑΤΣΕΒΑΣ ΒΟΡΙΣ 
 
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους