Διαγωνισμός "CineDoc"

Για 11 η σερί χρονιά η ομάδα του CineDoc ανάβει τους προβολείς της και παρουσιάζει σπουδαία και επίκαιρα ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας για την επόμενη προβολή.

Στην ταινία «Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης» (Στεφάν Ταλνό, 2018) βρίσκουμε την Πέτρα Ναχμάτοβα, μια νεαρή τραγουδίστρια παθιασμένη με τη μουσική, η οποία ξεκινά ένα συναρπαστικό road trip από το Βερολίνο μέχρι το Ιράν, για να βρει τι είναι εκείνο που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση. Συναντά απλούς ανθρώπους και μουσικούς διαφορετικών πολιτισμών και νοοτροπιών, οι οποίοι όλοι καλούνται να απαντήσουν σε μία ερώτηση της Πέτρα: «Θα μου μάθετε ένα τραγούδι που μπορώ να πάρω μαζί μου»; Για να τα καταφέρει, η γυναίκα μεταφέρει μαζί της ένα μυστηριώδες αρχέγονο μουσικό όργανο, το σάζι, το οποίο ανοίγει πόρτες και καρδιές.

 


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 13/11 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 12/11 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 13/11 (ώρα έναρξης 20:00), είναι οι:

LINARA STAVROULA
NTALA ANNA
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΖΑΚΗ ΕΥΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Γαλλικό Ινστιτούτου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.