Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του CineDoc"

Για 11η σερί χρονιά η ομάδα του CineDoc ανάβει τους προβολείς της και παρουσιάζει σπουδαία και επίκαιρα ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας στην επόμενη προβολή.

Μάθετε τα πάντα για την εκπαιδευτική μέθοδο που εμπιστεύονται γονείς και δάσκαλοί σε όλο τον κόσμο, παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «Μέσα στο Μοντεσσόρι» των Γιαν Σέλμπι & Βίνα Κέι.
Η κάμερα των σκηνοθετών επισκέπτεται σχολεία σε πέντε διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ όπου εφαρμόζεται η μοντεσσοριανή μέθοδος και καταγράφει τις διαφορές της από τα παραδοσιακά συστήματα εκπαίδευσης, όπως επίσης και την επίδραση που έχει στους μικρούς μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά μεγαλώνουν σε υποβαθμισμένες περιοχές, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση στο είδος της δημόσιας παιδείας που απολαμβάνουν οι μαθητές άλλων πόλεων.
Επιπλέον, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως το ντοκιμαντέρ καταγράφει και τους ίδιους τους σκηνοθέτες να εφαρμόζουν τη μέθοδο στο παιδί τους, έτσι αναδεικνύεται μια περισσότερο προσωπική ματιά στη λειτουργία της.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Μέσα στο Μοντεσσόρι» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 19/2 στις 8.00 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 18/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Μέσα στο Μοντεσσόρι» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 19/2 στις 8.00 μ.μ., είναι οι:

LEONTIADI TINA 
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ 
ΣΚΑΡΛΑΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ 
ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Γαλλικού Ινστιτούοτου λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.