Διαγωνισμός "CineDoc Kids"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας στην προβολή της ταινίας «Το Καλοκαίρι μου με την Τες» στον Δαναό, την Κυριακή 1/12 στις 16.00.

Η αφιερωμένη στους μικρούς σινεφίλ διοργάνωση συνεχίζεται με μια τρυφερή ταινία που μας πηγαίνει σε διακοπές με αναπάντεχη εξέλιξη.

Ο 10χρονος Σαμ ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ολλανδικό νησί, αυτές όμως αποδεικνύονται σκέτη απογοήτευση, αφού ο αδελφός του σπάει το πόδι και η μητέρα του υποφέρει από ημικρανίες. Τότε σκαρφίζεται μια «εξάσκηση μοναξιάς», προετοιμάζεται δηλαδή για το ενδεχόμενο όσοι αγαπά να πεθάνουν πριν από εκείνον.

Την καθοριστική όμως στιγμή τα πάντα ανατρέπονται, όταν εμφανίζεται στη ζωή του η Τες, ένα φουριόζικο κορίτσι με ξανθά μαλλιά και πολλά μυστικά. Μαζί της θα ανακαλύψει τη σημασία της απώλειας, της οικογένειας και της φιλίας.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Το Καλοκαίρι μου με την Τες» στον κινηματογράφο Δαναός (Λεωφ. Κηφισίας 109) την Κυριακή 1/12 στις 4 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Το Καλοκαίρι μου με την Τες» στον κινηματογράφο Δαναός (Λεωφ. Κηφισίας 109) την Κυριακή 1/12 στις 4 μ.μ., ειναι οι:

ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 
ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 
ΜΕΡΩΠΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
ΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξης της προβολής με επίδειξη της ταυότητάς τους