Διαγωνισμός "CineDoc Kids"

Η αφιερωμένη στους μικρούς σινεφίλ διοργάνωση συνεχίζεται με ταινία που θα λατρέψουν οι φανατικοί του ποδοσφαίρου. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας στην προβολή της ταινίας «Τοπική Ομάδα» στον Δαναό, την Κυριακή 10/11 στις 16.00.

Ένας έφηβος άσσος του ποδοσφαίρου ο οποίος ονειρεύεται μια λαμπρή καριέρα αγκαλιά με τη στρογγυλή θεά, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Τοπική Ομάδα» (2017) του Κάρλος Αντρές Μορέλι. Ο πιτσιρικάς μπορεί να προέρχεται από ένα μικρό χωριό χωρίς μια μεγάλη ομάδα να το εκπροσωπεί, αλλά αυτό τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Περνά όλη τη μέρα στο χορτάρι τελειοποιώντας την τεχνική του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σχολείου. Όταν θα έρθει η ευκαιρία που περίμενε όλη του τη ζωή, θα πρέπει να συγκεντρώσει όλες του τις δυνάμεις για να αντέξει στην πίεση.

 


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Τοπική Ομάδα» στον κινηματογράφο Δαναός (Λεωφ. Κηφισίας 109) την Κυριακή 10/11 στις 4 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 8/11 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Τοπική Ομάδα» στον κινηματογράφο Δαναός (Λεωφ. Κηφισίας 109) την Κυριακή 10/11 στις 4 μ.μ., ειναι οι:

ΔΙΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΑΡΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.