Διαγωνισμός "Μια μοναδική εμπειρία παγωμένου καφέ από τα Starbucks"

Κερδίστε προσκλήσεις για τα σεμινάρια των Starbucks για να ανακαλύψετε τον τέλειο παγωμένο καφέ για εσάς!

Για ακόμη περισσότερες δημιουργικές ιδέες, αλλά και για πρωτότυπες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τις δικές σας αγαπημένες τελετουργίες για κάθε στιγμή της ημέρας, οι Coffee Masters των Starbucks ετοιμάζουν δύο άκρως χορταστικά σεμινάρια, που θα μας ταξιδέψουν στον πολυπρόσωπο κόσμο του καφέ.

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 7.00 μμ, 30 τυχεροί αναγνώστες του Αθηνοράματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συνδυασμούς καφέ που ταιριάζουν στα γούστα τους, αλλά και να δοκιμάσουν εκπληκτικά γευστικά ταίρια, στα Starbucks Αγίας Παρασκευής (24 Ιουλίου) και Νέας Σμύρνης (25 Ιουλίου). Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ώρα 12.00. 


Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!