Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Cry Macho»"

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και διεκδικείστε προσκλήσεις για την avant premiere που εξασφάλισε το «α» για την καινούρια ταινία του Κλιντ Ίστγουντ.

Στο «Cry Macho» ο Κλιντ Ίστγουντ υποδύεται τον Μάικ Μάιλο, ένα παλιό αστέρι του ροντέο και νυν ξεπεσμένο εκτροφέα αλόγων, ο οποίος το 1979 αναλαμβάνει να φέρει από το Μεξικό πίσω στις ΗΠΑ το μικρό γιο του πρώην αφεντικού του. Αναγκασμένοι να κινηθούν διαμέσου των παραδρόμων του Τέξας, οι αταίριαστοι συνοδοιπόροι θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη, μοναδική σχέση, η οποία θα δώσει στον κυνικό Μάιλο την ευκαιρία να επαναξιολογήσει τις αξίες του.


Γραμμένο από τον Ρίτσαρντ Νας, τον σεναριογράφο του θρυλικού «Porgy and Bess», αρχικά ως κινηματογραφικό σενάριο το οποίο το 1975 εκδόθηκε ως μυθιστόρημα, το «Cry Macho» πέρασε από τότε πολλές δοκιμασίες μέχρι να φτάσει στην οθόνη, αλλάζοντας διαρκώς παραγωγούς, σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές. Κατέληξε στα χέρια του 91χρονου πλέον Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος εμπιστεύτηκε τη σεναριακή διασκευή του στο συνεργάτη του Νικ Σενκ («Gran Torino», «Το Βαποράκι»), επιλέγοντας όχι μόνο να αναλάβει το βασικό ρόλο, αλλά και να υπογράψει την ταινία ως σκηνοθέτης.

Το «α» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 20 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του «Cry Macho» την Δευτέρα 13/9 στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00) στον κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax (Λ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι).


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του «Cry Macho» συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 13/9 (11.00) και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι είκοσι (20) τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκλήση για την avant premiere του «Cry Macho» την Δευτέρα 13/9 στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00) στον κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax (Λ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι),  είναι οι:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ 
andreas polydoros
Νικολαος Συρος
ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΟΓΟΣ
Μαριτίνα  Μπελεβράτη
ΑΝΕΖΑ ΒΙΔΑΛΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΜΠΙΡΜΠΟΥ
Ειρήνη Κοντογιαννοπουλου
Δήμητρα Γιώτη
ΑΝΘΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ 
ΣΤΑΜΑΤΊΝΑ ΝΤΟΥΣΚΟΥ 
Mιχσλης Φλουρης 
Γεώργιος Σαφλαγιούρας
Ντινα Καρκατζουλη 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ
Θανάσης Πάσχος
ΒΙΒΙΑΝ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ
ΗΛΙΑΝΑ  ΚΡΑΣΣΑ
Αριανα Ευθυμιαδη

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της ταινίας,  με επίδειξη της ταυτότητάς τους.