Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Δε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος, Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ Σοβαρό»"

Διεκδικείστε τη θέση σας στην πρώτη προβολή της sui generis κωμωδίας του Γιώργου Γιώργου Γεωργόπουλου («Tungsten») σε ένα από τα θερινά σινεμά Κάρμεν και Στέλλα την Πέμπτη 15/7.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Όμηρος Πουλάκης στο ρόλο του Άρη, ενός πετυχημένου στελέχους μεγάλης εμπορικής εταιρίας. Η ζωή του θα αλλάξει οριστικά, όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικά μεταδιδόμενου ιού, θανατηφόρου μόνο για τις γυναίκες. Ο Άρης ξεκινάει ένα υπαρξιακό ταξίδι συναντήσεων με τις πρώην του και θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του.


Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γεωργόπουλος
Σενάριο: Μαρία Φακίνου & Γιώργος Γεωργόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Όμηρος Πουλάκης, Βαγγέλης Μουρίκης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Κόρα Καρβούνη

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ»


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας «Δε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος, Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ Σοβαρό» στους κινηματογράφους Κάρμεν (Κουσιανόφσκυ και Παπαδά 40, Ελληνορώσων, 2106998250) και Στέλλα (Τενέδου 34, Κυψέλη, 2108657200), την Πέμπτη 15/7, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 14/6 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Είκοσι (20) τυχεροί κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση  για την πρώτη προβολή της ταινίας «Δε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος, Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ Σοβαρό», την Πέμπτη 15/7.

Για τον κινηματογράφο Κάρμεν (Κουσιανόφσκυ και Παπαδά 40, Ελληνορώσων, 2106998250), οι δέκα (10) τυχεροί είναι:

KARRAS ELLEN
LIAKOU IOANNA
ΑΠΕΡΓΗ ΜΗΡΚΕΤΑ
ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΓΚΑΙΔΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΜΕΝΤΖΑΛΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ
ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΛΑΡΗ ΡΕΝΑ

Για τον κινηματογράφο Στέλλα (Τενέδου 34, Κυψέλη, 2108657200), οι δέκα (10) τυχεροί είναι:

KOUTSOUPIDOU CHRISTINA
ΒΟΛΩΝΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΔΑΜΙΓΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΚΟΒΑΤΣΕΒΑΣ ΒΟΡΙΣ
ΚΩΤΣΙΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΦΡΑΣΣΑΡΗ ΠΕΠΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της ταινίας,  με επίδειξη της ταυτότητάς τους.