Διαγωνισμός "Αθηνόραμα Digital: Welcome 2020!"

Κερδίστε προβολέα Epson, σετ PlayStation4 Pro και video games

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους, βέβαια, από το Αθηνόραμα Digital ωστόσο μόνο δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε!

Σε συνεργασία με την Epson Hellas και την Sony Interactive Entertainment Europe διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας, με δώρα που θα βρουν τον δρόμο τους στα χέρια είκοσι τυχερών νικητών ή νικητριών!

Το μεγάλο μας δώρο για φέτος είναι ένα που θέλαμε να προσφέρουμε εδώ και πολύ καιρό - και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όχι μόνο επειδή μπορούμε να το κάνουμε, αλλά και επειδή αφορά σε προϊόν αληθινά ξεχωριστό: πρόκειται για τον νέο βιντεοπροβολέα EF-100 της Epson, τον μικρότερο κι ελαφρύτερο - πραγματικά φορητό - που βασίζεται σε τεχνολογία laser για να αποδώσει εικόνα σε διαγώνιο έως και... 150 ιντσών! Τον EF-100 είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε πριν από μερικές ημέρες και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από αυτόν είναι ιδιαίτερα θετικές κυρίως λόγω της ευελιξίας που προσφέρει και των πάμπολλων σεναρίων χρήσης στα οποία μπορεί να αξιοποιηθεί. Πρόκειται για ένα δώρο από την Epson Hellas αξίας €999, για έναν... υπερτυχερό ή υπερτυχερή!

To δεύτερο μεγάλο δώρο των φετινών μας εορταστικών κληρώσεων προσφέρει η Sony Interactive Entertainment Europe και είναι το... πληρέστερο "σετ" PlayStation4 που έχουμε προσφέρει ποτέ! Απαρτίζεται από ένα PlayStation4 Pro, δεύτερο χειριστήριο DualShock4, αντίτυπα των The Last of Us Remastered και Spider-man, καθώς και μία κάρτα πίστωσης €50 στο PlayStation Store για αγορές από εκεί. Πρόκειται για ένα δώρο αξίας €549, επίσης για έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή!

Δεκαοκτώ ακόμη φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα κερδίσουν games για PlayStation4: η Sony Interactive Entertainment Europe προσφέρει από τρία αντίτυπα των Death Stranding, Days Gone, God of War, Spider-manMedievil και Concrete Genie για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές.


Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:

ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ EF-100 της Epson
ΛΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

"σετ" PlayStation4 
ΜΠΛΑΝΑ ΝΑΝΤΙΑ

Playstation Games

Death Stranding
DOULGERAKIS NIKOS 
LAMBROPOULOU MARIA 
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Days Gone
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΟΡΣΑΛΙΑ 
ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΓΑΛΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

God of War 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ  
ΤΟΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

Spider-man
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 
ΓΕΖΟΥΕ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 
ΜΠΟΕΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ) 

Medievil 
ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ 
ΒΟΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ 
KONTOGEORGIS DIMITRIS 

Concrete Genie 
ANGELOPOULOU KANELLA 
ΜΠΟΟΥΛΕΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους απο τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών Κτίριο Β, 9ος όροφος) απο 18/1-31/1 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-17:30 με επίδειξη της ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές επιθυμούν να τους αποσταλλεί το δώρο με courrier θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.