Διαγωνισμός " Καλοκαίρι με τσίπουρο Δεκαράκι Μονοποικιλιακό"

Καλοκαίρι χωρίς τσίπουρο δεν είναι καλοκαίρι, και το φετινό καλοκαίρι επιλέγουμε το τσίπουρο να είναι μονοποικιλιακό, και απολαμβάνουμε το Δεκαράκι Μονοποικιλιακό χαρίζοντας τις 3 εκδοχές του σε 5 τυχερούς νικητές.

Καλοκαίρι χωρίς τσίπουρο δεν είναι καλοκαίρι, και το φετινό καλοκαίρι επιλέγουμε το τσίπουρο να είναι Μονοποικιλιακό. Το Δεκαράκι Μονοποικιλιακό, που γνωρίσαμε με το Μοσχάτο Τυρνάβου, μας προσκαλεί να απολαύσουμε και τις άλλες δύο εκδοχές από τη Μαλαγουζιά και Ροδίτη, που έρχεται για να φέρει στο τραπέζι μας μια μοναδική εμπειρία τσίπουρου. Μια εμπειρία που αναβαθμίζει τους καλοκαιρινούς μεζέδες μας, περνώντας τους σε άλλο γαστρονομικό επίπεδο.


Τι σημαίνει μονοποικιλιακό; Ότι τα πλούσια αρώματα και καθάρια γεύση του, προέρχονται από την διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης των στεμφύλων μίας και μόνης ποικιλίας σταφυλιού, φυλακίζοντας έτσι όλα τα ποιοτικά και γευσιγνωστικά τους γνωρίσματα στην καλύτερη μορφή, σε ένα απόσταγμα που ξεδιπλώνει μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε του γουλιά.
Η πρώτη μας γνωριμία με την μονοποικιλιακή απόσταξη, έγινε με το Δεκαράκι Μοσχάτο: ένα τσίπουρο που παράγεται αποκλειστικά από Μοσχάτο Τυρνάβου, με άρωμα καθαρό και έντονο, που θυμίζει σύκο σταφίδα, καρύδι, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο, αλλά και γεύση που απογειώνει μεζέδες όπως το ψητό μανούρι, οι παραδοσιακές πίτες με κίτρινα τυριά, οι τηγανιές και φυσικά οι πικάντικοι κρεατομεζέδες σαν το απάκι και το λουκάνικο, αλλά και τα καλομαγειρεμένα ψητά με σάλτσες.


Στο Δεκαράκι Μαλαγουζιά, η κομψή αρχοντιά της Μαλαγουζιάς έχει τον πρώτο λόγο, με τα πιο λεπτά και ντελικάτα αρώματα του διάσημου σταφυλιού να αναδεικνύονται άψογα με την πολλαπλή επαναπόσταξη στους παραδοσιακούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Με αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών να αναστατώνουν τη μύτη, συνοδεύεται άριστα από νόστιμα ξινά ή λιπαρά πιάτα, από θαλασσινά και ψάρια σχάρας, αλλά και καπνιστά, παστά ψάρια, αρωματισμένα με λεμόνι.


Στο Δεκαράκι Ροδίτης, η ισορροπημένη ταυτότητα του Ροδίτη αποκτά καινούρια ένταση κι ορμή χάρη στην επαναπόσταξή του, που προικίζει τον αρωματικό του χαρακτήρα με πλούτο και δύναμη. Τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του, αλλά κι ο αρμονικός του χαρακτήρας, γίνονται αντιληπτά από την πρώτη γουλιά, ενώ συνοδεύεται άριστα από κάθε φύσεως μεζέ, καθώς το ευκολόπιοτο Δεκαράκι Ροδίτης προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς με φαγητό. Απολαύστε το παρέα με τηγανητά, μαριναρισμένα θαλασσινά, ελαφριές σαλάτες, αλοιφές, καθώς και με φίνα ψητά της ώρας.


Αλλάξτε λοιπόν το τσίπουρο σε μονοποικιλιακό, και κερδίστε την οικογένεια του Δεκαράκι Μονοποικιλιακό για να περάσετε τους καλοκαιρινούς σας μεζέδες σε άλλο επίπεδο: απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση και διεκδικήστε μία από τις 5 τριάδες Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, με μερικά μόνο κλικ!

Η σωστή απάντηση είναι: Δεκαράκι Μαλαγουζιά με ζυμαρικά φούρνου.

Oi (5) τυχεροί που κερδίζουν μία  τριάδα  Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, είναι οι:

ΑΡΩΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΟΥΡΔΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΤΣΗ ΣΤΕΛΛΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία μας (Λ. Κηφισίας 40, Μαρούσι) από την Δευτέρα 19/7 ως και την Τετάρτη 21/7 και ώρες 11,00 - 16,00 με επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Οι νικητές που επιθυμούν να τους αποσταλεί το δώρο τους μέσω courier θα επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής.