Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για το φεστιβάλ West Side Mountains"

Ο ιστορικός κινηματογράφος Studio New Star Art Cinema φιλοξενεί μια διοργάνωση αφιερωμένη στο σύγχρονο ελληνικό ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή ταλαντούχων κινηματογραφιστών. Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις προβολές του φεστιβάλ.

Με έδρα τον κινηματογράφο Studio (Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλ. Αμερικής, 2108640054), το 4ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ηπείρου West Side Mountains Doc Fest καταφθάνει στην Αθήνα (30/9-3/10).
Στο πρόγραμμα της διοργάνωσης συγκεντρώνονται μερικά από τα καλύτερα ελληνικά ντοκιμαντέρ που έχουν γυριστεί τα τελευταία χρόνια, τα οποία αγγίζουν πληθώρα διαφορετικών θεματικών. Ξεχωρίζει το εξαιρετικό φιλμ του Γιάννη Καρπούζη για το Νίκο Καρούζο με τίτλο «Ο Δρόμος για το Έαρ», το συγκινητικά προσωπικό «Ο Γιώργος του Κέδρου» των Γιάννη και Γιώργου Κολόζη, όπως επίσης το σινε-χρονικό «Βαβέλ» για την ιστορία του ομώνυμου θρυλικού περιοδικού και η υποβλητική «Μεταφορά» του Ηλία Γιαννακάκη, όπου καταγράφεται η μεταφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης από το κτήριο της Πανεπιστημίου στο ΚΠΙ «Σταύρος Νιάρχος».

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών:


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τριάντα (30) διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ West Side Mountains, από τις 30/9 έως και 2/10, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Με την πρόσκληση έχετε δωρεάν πρόσβαση σε μία ταινία της επιλογής σας για την ημέρα που έχετε κληρωθεί. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 29/9 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι 10 νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για μία προβολή της επιλογής τους στις 30/09 είναι οι:
ΛΙΝΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
DIAK STAVROS
KALCHER KATERINA
ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΑΚΗΣ
ΔΑΝΔΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΗΛΙΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΡΑΒΟΛΑΝΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Οι 10 νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για  μία προβολή της επιλογής τους την 01/10 είναι οι:
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΑΡΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΥΤΡΙΒΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΙΛΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Οι 10 νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για μία προβολή της επιλογής τους στις 02/10 είναι οι:
ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΤΡΟΥΓΚΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΝΤΟΡΑ
ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΤΣΙΜΠΛΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής της επιλογής τους, έχοντας μαζί τους ταυτότητα.

*Για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω Covid-19 μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κινηματογράφο στα τηλέφωνα 2108640054 και 2108220008