Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Digger»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε πρώτοι στις 16/6 το βραβευμένο στο φεστιβάλ Βερολίνου και υποψήφιο για 14 βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ντεμπούτο του Τζώρτζη Γρηγοράκη, το οποίο προβάλλεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παλιού μηχανοστασίου του ΟΣΕ στον Πειραιά.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην τοποθεσία που στεγάζεται το νέο Σιδηροδρομικό Μουσείο, πρόκειται να παρουσιαστεί στο κοινό την εξαιρετική πρώτη μεγάλου μήκους ταινίες του ταλαντούχου Έλληνα σκηνοθέτη, η οποία βραβεύτηκε στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου. Το «Digger» ενώνει στη μεγάλη οθόνη τους Βαγγέλη Μουρίκη και Αργύρη Πανταζάρα σε ρόλο πατέρα και γιου αντίστοιχα, οι οποίοι επανενώνονται μετά από χρόνια στην καρδιά ενός δάσους, όπου κατοικεί ολομόναχος ο χαρακτήρας του Μουρίκη. Στο φόντο οι προσπάθειες μιας ιδιωτικής εταιρείας να κάνει εξορύξεις στην περιοχή και ο διχασμός των ντόπιων ανάμεσα σε εκείνους που στηρίζουν και όσων είναι ενάντιοι στις κινήσεις της.


Η προβολή διεξάγεται στο πλαίσιο της ενέργειας «Σινεμά ο Σταθμός» από τη FIX Hellas, η οποία «ζωντανεύει» ξανά παλιούς σιδηροδρομικούς σταθμούς όπου παρουσιάζονται βραβευμένες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. Τον Πειραιά διαδέχονται σύντομα η Καλαμάτα, η Τρίπολη, η Πάτρα και το Μεσολόγγι. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με την επιλογή των πόλεων να βασίζεται στον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στο ιστορικό γεγονός της επανάστασης του 1821. Σημαντικοί αρωγοί στην υλοποίηση της δράσης είναι ο ΟΣΕ και η ΓΑΙΑΟΣΕ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Τζώρτζης Γρηγοράκης
Σενάριο: Τζώρτζης Γρηγοράκης
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Βαγγέλης Μουρίκης, Σοφία Κόκκαλη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Η ΤΑΙΝΙΑ «DIGGER» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δεκαοκτώ (18) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Digger» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παλιού μηχανοστασίου στον Πειραιά (Μουσείο Σιδηροδρόμου, Υμηττού 43, Λεύκα Πειραιάς) την Τετάρτη 16/6 στις 9 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 15/6 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Digger» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παλιού μηχανοστασίου στον Πειραιά (Μουσείο Σιδηροδρόμου, Υμηττού 43, Λεύκα Πειραιάς) την Τετάρτη 16/6 στις 9 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.) ,  είναι οι:

EROTAS NIKOLAS
SIAKANTARI TANIA
ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ
ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΔΕΝΔΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΖΩΗ ΚΑΠΟΥΛΑ
ΚΑΒΒΑΔΑ ΡΕΒΕΚΚΑ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΙΛΤΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΥΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ ΕΦΗ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΣΟΝΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.