Διαγωνισμός "Δίπλα Δίπλα"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Δίπλα Δίπλα» των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη την Κυριακή 15/12, ώρα 10.30 π.μ. στο Εθνικό Σκηνή Κατίνα Παξινού.

Μια παράσταση με λίγα λόγια σκηνοθετεί ο Φοίβος Συμεωνίδης με θέμα τη φιλία, την αξία της συνεργασίας και της προσπάθειας, της επιμονής, της χαρά της επιτυχίας αλλά και της αντιμετώπισης της αποτυχίας, έννοιες που απασχολούν όλα τα παιδιά της σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Οι μικροί θεατές παρακολουθούν μια όμορφη, αστεία και ταυτόχρονα συγκινητική ιστορία που εκτυλίσσεται σε ένα σκηνικό που μοιάζει πολύ με οικοδομή και καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτό το «κατασκευαστικό» πανδαιμόνιο, προτείνοντας, στηρίζοντας, χτίζοντας, γκρεμίζοντας, απαντώντας σε ερωτήσεις και συμβουλεύοντας τους ήρωες στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας. Παίζουν οι: Αφροδίτη Κλεοβούλου, Δαυίδ Μαλτέζε, Θανάσης Μεγαλόπουλος, Δανάη Τίκου.

Εθνικό Σκηνή Κατίνα Παξινού Πανεπιστημίου 48, 210 3305074.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δίπλα Δίπλα» την Κυριακή 15/12, ώρα 10.30 π.μ. μέχρι την Τετάρτη 11/12, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Δίπλα Δίπλα» των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη την Κυριακή 15/12, ώρα 10.30 π.μ. στο Εθνικό Σκηνή Κατίνα Παξινού (Πανεπιστημίου 48),είναι οι:

DOULGERAKIS NIKOS 
GKOUNIS YIANNIS 
KOKKINOU MARIA 
KOUSOURI ATHANASIA 
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΝΝΑ 
ΓΑΓΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑ 
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΒΙΚΥ 
ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΜΠΟΤΖΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
ΡΗΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΣΑΒΒΑΡΗ ΑΝΝΑ 
ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 
ΣΤΑΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.