Διαγωνισμός "Δόκτωρ Ύπνος"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε ένα αντίτυπο του βιβλίου που διευρύνει τη μυθολογία της «Λάμψης» και αποκτά τώρα την κινηματογραφική του μεταφορά με πρωταγωνιστή τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Αφού στη «Λάμψη» ο Στίβεν Κινγκ μας τρομοκράτησε με όσα εφιαλτικά έζησε ο μικρός Ντάνι Τόρανς στο ξενοδοχείο Όβερλουκ, στο δεύτερο μέρος με τίτλο «Δόκτωρ Ύπνος» βρίσκουμε τον ήρωα ενήλικα πια να προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί τα ψυχολογικά τραύματά του.

Το βιβλίο αποκτά τώρα την κινηματογραφική του μεταφορά από τον σκηνοθέτη Μάικ Φλάναγκαν και στο ρόλο του Τόρανς βρίσκουμε τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος καθώς αναζητά τρόπο να ηρεμήσει τη συνείδησή του, συναντά μια έφηβη η οποία διαθέτει το ίδιο υπερφυσικό χάρισμα με εκείνον. Εκείνη τότε ζητά τη βοήθειά του να πολεμήσει την Ρόουζ δε Χατ, την αρχηγό μιας συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων η οποία αναζητά ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να τις καταναλώσουν και να γίνουν αθάνατοι.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάικ Φλάναγκαν

Σενάριο: Μάικ Φλάναγκαν βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ

Πρωταγωνιστούν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κάιλι Κάραν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Για να κερδίσετε μία (1) από τα πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου «Δόκτωρ Ύπνος» (εκδ. Bell), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 8/11 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα αντίτυπo του βιβλίου «Δόκτωρ Ύπνος» (εκδ. Bell), είναι οι:


FOKIANOU DESPINA

ΒΑΛΙΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

ΚΟΤΣΑΛΗ ΕΛΕΝΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Οι  νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους απο τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4 , Πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος οροφος), από την Δευτέρα 11/11 - 22/11 (9,30-17,30) με επίδειξη της ταυτότητας τουςΌσοι νικητές επιθυμούν να τους σταλόυν το δώρο με courrier θα επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής