Διαγωνισμός "Dolce Attica Riviera"

Αγ. Βαλεντίνου: Κερδίστε μια ρομαντική διαμονή στο «Dolce Attica Riviera»

Το ανανεωμένο resort με τη μαγευτική θέα και το απολαυστικό spa area περιμένει ένα τυχερό ζευγάρι για μια μαγική ημέρα των ερωτευμένων.

Μια από τις πιο ρομαντικές βίστες της Αττικής καμαρώνει το «Dolce Attica Riviera», ξαπλωμένο όπως είναι στα κολπάκια της Βραυρώνας, μια ανάσα από τον Ναό της Αρτέμιδας και το κοσμικό Πόρτο Ράφτη, με ολοκαίνουργια δωμάτια και καμπάνες να χαζεύουν τον μοναδικό υγροβιότοπο που απλώνεται στην ποδιά του, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Αυτήν την εμπειρία θέλει να χαρίσει σε ένα τυχερό ζευγάρι για την ημέρα των ερωτευμένων, προσφέροντας μια δωρεάν διανυκτέρευση στις 14/2 σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, μαζί με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, που εποπτεύει πανοραμικά τον κόλπο, αλλά και πρωινό στο δωμάτιο την επόμενη μέρα, μαζί με late checkout για να απολαύσετε πλήρως την άνεση των δωματίων του.


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι την Δευτέρα 10/02 στις 17.00.

Η τυχερή που κερδίζει μια δωρεάν διανυκτέρευση στο «Dolce Attica Riviera» στις 14/2 σε δίκλινο δωμάτιο , μαζί με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, αλλά και πρωινό στο δωμάτιο την επόμενη μέρα, μαζί με late checkout, ειναι η: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω email για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο.