Διαγωνισμός "Δον Κιχώτης"

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ Ντε Θερβάντες το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Φούρνος.

Ακόμη ένα κλασικό λογοτεχνικό κείμενο επέλεξε να ανεβάσει η Εταιρία Θεάτρου «Νεάπολις» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Άγγελου Χατζά. Ο λόγος για ένα από τα σπουδαιότερα και δημοφιλέστερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο «Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ Ντε Θερβάντες που ανεβαίνει στο θέατρο Φούρνος για 18 παραστάσεις.

Η θεατρική μεταφορά του κλασικού έργου διερευνά μέσα από την ρηξικέλευθη και απελευθερωτική πένα του συγγραφέα, την ιπποτική ζωή των κωμικοτραγικών ηρώων του -τους αθάνατους έρωτές τους, τις μάχες τους, τις συντριβές τους, την ιλαρότητά τους- σε ένα σύγχρονο πλαίσιο και τη σουρεαλιστική -έξω από τη λογική- οπτική στην οποία μας παρασύρει ο ονειροπόλος ιδαλγός από τη Μάντσα, καθώς καταδυναστεύει την οικεία τάξη πραγμάτων.

Πρωταγωνιστούν οι Αργυρώ Λογαρά, Γιάννης Νικολάου, Διονύσης Ποταμίτης, Άγγελος Χατζάς, ενώ την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τον ηχητικό σχεδιασμό υπογράφει ο Βασίλης Χρηστακέας.

Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, 2106460748.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Κιχώτης» το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 14/2, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση  «Δον Κιχώτης» του Μιγκέλ Ντε Θερβάντες το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Φούρνος ( Μαυρομιχάλη 168), είναι οι:

ANDRIKOPOULOU ELENI 
ANGELOPOULOU KANELLA 
ΒΑΡΚΑ ΑΝΘΗ 
ΒΛΑΜΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΜΗΣ 
ΓΛΕΝΗ ΟΛΓΑ 
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΣΟΦΙΑ 
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΜΙΚΡΩΝΗ ΒΕΝΙΑ 
ΞΥΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΡΙΠΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΣΙΤΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΙΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.