Διαγωνισμός "Δον Ζουάν"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις και επιλέξετε να δείτε την παράσταση «Δον Ζουάν» του Μολιέρου την Τρίτη 23/7, ώρα 9 μ.μ. στο Βεάκειο ή την Πέμπτη 25/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Πέτρας

Ο Θέμης Μουμουλίδης σκηνοθετεί και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Νίκος Κουρής, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μάκης Παπαδημηρτρίου στον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου. Ο Γάλλος συγγραφέας οδηγεί στα άκρα το προφίλ του ακόλαστου ήρωα. Μετατοπίζει το ενδιαφέρον από τα ερωτικά επιτεύγματα του Δον Ζουάν στη φιλοσοφία του. Τον προικίζει με οξύνοια που του επιτρέπει να δικαιολογεί τις πράξεις του μέσα από τον αδιαφιλονίκητο ορθολογισμό ενός ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την υποκρισία της κοινωνίας που τον περιβάλλει.

Προκλητικό μείγμα κοινωνικής σάτιρας και μεταφυσικής ανησυχίας, το έργο που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του και πολεμήθηκε στην εποχή του όσο κανένα, διατηρεί μέχρι σήμερα το σφρίγος και την ανατρεπτική του δύναμη.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίσετε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Ζουάν» του Μολιέρου μέχρι την Παρασκευή 19/7, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Δον Ζουάν» του Μολιέρου την Τρίτη 23/7, ώρα 9 μ.μ. στο Βεάκειο, ειναι οι:


DOULGERAKIS NIKOS 

KALITSIS DIMITRIS 

ΒΑΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΓΟΡΓΟΓΕΤΑ ΦΑΝΗ 

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 

ΚΑΡΥΔΗ ΛΕΤΤΑ 

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

ΚΡΥΩΝΑ ΜΑΡΙΑ 

ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΑΔΡΙΡΗΝΗ 

ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 

ΜΕΤΑΞΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 

ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ 

ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ 

ΠΟΜΟΝΗ ΑΘΗΝΑ 

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 

ΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 

ΤΑΧΜΙΤΖΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ 

ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Δον Ζουάν» του Μολιέρου την Πέμπτη 25/7, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Πέτρας, ειναι οι:


ΑΡΑΠΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 

ΔΟΥΒΟΥ ΕΛΕΝΗ 

ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 

ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 

ΚΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

ΚΟΥΡΛΕΣΗ ΧΑΡΑ 

ΚΟΥΡΛΕΣΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ 

ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 

ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 

ΠΕΡΤΣΕΜΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΣΤΡΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 

ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 

ΨΑΡΑΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους απο το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.