Διαγωνισμός "Κερδίστε παιδικά βιβλία PLAYMOBIL, Emily Button και Peppa Pig από τις εκδόσεις Anubis"

Διεκδικήστε από δύο αντίτυπα των νέων παιδικών κυκλοφοριών από τις σειρές Emily Button («Ένας καινούριος φίλος» και «Emily Button: Πρόσκληση σε πάρτι»), Peppa Pig («Ας παίξουμε... τελίτσες» και «Μια μέρα όλο παιχνίδι») και PLAYMOBIL («Πράκτορες σε Κίνδυνο» και «Ένας Μονόκερος για τη Νεράιδα»). Κάθε νικητής θα κερδίσει και τα δύο νέα αντίτυπα της ίδιας σειράς.

Ποιος καλύτερος τρόπος για τα παιδιά να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα και το υπόλοιπο του lockdown, από ένα δημιουργικό και ψυχαγωγικό βιβλίο, που θα εξάψει τη φαντασία τους και θα ακονίσει τις (πρακτικές και συναισθηματικές) δεξιότητες τους;


Οι εκδόσεις Anubis χαρίζουν σε τρεις αναγνώστες από δύο παιδικά βιβλία των σειρών Peppa Pig, Emily Button και PLAYMOBIL, τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα στην συλλογή τους και μέσα από τις σπιρτόζικες ιστορίες και τις χαρούμενες εικονογραφήσεις προσκαλούν τους μικρούς βιβλιόφιλους σε περιπέτειες, παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες και παιχνίδια.


Η Peppa Pig, η μικρή που ξετρελαίνει τα παιδιά, καλεί της φίλες της στο σπίτι για παιχνίδι, στο «Peppa Pig: Μια μέρα όλο παιχνίδι», δείχνοντας πως η παιδική φιλία ξεπερνά κάθε δυσκολία. Επιπλέον, στο «Peppa Pig: Ας παίξουμε… τελίτσες», η Peppa, ο αδερφός της Τζορτζ και οι φίλοι τους κρύβουν τα μυστικά και τα παιχνίδια τους σε δεκαέξι σελίδες και αφήνουν στους μικρούς αναγνώστες να τα ανακαλύψουν, ενώνοντας τις τελίτσες.


Η Emily Button, η διάσημη πάνινη κούκλα της Hallmark, βρίσκει τη θέση της στη βιβλιοθήκη της Anubis, μαθαίνοντας τις αξίες της οικολογίας, της φιλίας, της δημιουργικότητας αλλά και της αποδοχής και της προσφοράς. Στο «Emily Button: Ένας καινούριος φίλος», η πρωταγωνίστρια ανακαλύπτει έναν μυστηριώδη επισκέπτη στον κήπο της, ενώ στο «Emily Button: Πρόσκληση σε πάρτι», όταν συνειδητοποιεί πως όλα τα παιχνίδια είναι χαρούμενα εκτός από ένα, βρίσκει τον τρόπο να του φτιάξει τη διάθεση.


Τα PLAYMOBIL πέρα από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και κατασκευής καινούργιων κόσμων, αποκτούν ζωή και μέσα από τις σελίδες. Η Χρυσαλία ελπίζει να γίνει μια πραγματική νεράιδα με τον ολόδικό της μονόκερο μετά τις εξετάσεις του Νεραϊδοσχολίου στο «PLAYMOBIL: Ένας Μονόκερος για τη Νεράιδα», όσο δύο πράκτορες της Spy Team προσπαθούν να ανακτήσουν τις απόρρητες πληροφορίες που έκλεψε ο Δρ. Χάος στο «PLAYMOBIL: Πράκτορες σε Κίνδυνο». Θα τα καταφέρουν;


Για να κερδίσετε δύο (2) από τα έξι (6) βιβλία των εκδόσεων Anubis, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Μ. Πέμπτη 29/4 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από δύο παιδικά βιβλία των σειρών Peppa Pig, Emily Button και PLAYMOBIL ειναι οι:

ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ
ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΛΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΡΑΜΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email σχετικά με την παραλαβή των βιβλίων τους.