Διαγωνισμός "E-LA-WON"

Κερδίστε μια συσκευασία 4 λίτρων από το βραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON αξίας 39 ευρώ, από την Κορινθία.

To Ε-LΑ-WON δεν είναι απλώς ένα πολύ καλό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, είναι προϊόν μιας προσεγμένης δουλειάς από το πρώτο στάδιο, την καλλιέργεια, ως το τελικό τη συσκευασία. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Πρόκειται για ε.π. ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής.

Με παράδοση πέντε γενεών στην ελαιοπαραγωγή, ο φιλόλογος Γιάννης Καμπούρης αποφάσισε να ασχοληθεί πριν μερικά χρόνια με το ελαιόλαδο, θέλοντας να το παρουσιάσει στην καλύτερη μορφή του. Στόχος του, να παραχθεί το προϊόν με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Έτσι, η καλλιέργεια γίνεται σε φυσικά πλούσιο χώμα, σε τόπο με ευεργετικό κλίμα, με σωστό κλάδεμα του δέντρου, ελάχιστη άρδευση –όλα με την καθοδήγηση ειδικών. Η συγκομιδή γίνεται με χειρωνακτικές μεθόδους στα μέσα του φθινοπώρου, όταν ο καρπός είναι πράσινος, τότε που οι χυμοί, τα αρώματα και τα θρεπτικά συστατικά της ελιάς είναι στο ζενίθ τους. Η ελαιοποίηση γίνεται την ίδια μέρα με τη συγκομιδή, με ψυχρή έκθλιψη, ώστε να παραχθεί ένα ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα, πλούσιο σε πολυφαινόλες και με εξαιρετικό άρωμα και γεύση. 

Περισσότερα στο www.olivelawon.com


Για να διεκδικήσετε 1 από τα τέσσερα 4λιτρα που θα κληρωθούν, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια συσκευασία 4 λίτρων από το βραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON αξίας 39 ευρώ, από την Κορινθία, είναι οι:


ΘΑΝΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΖΩΗ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών Κτίριο Β, 9ος όροφος) με επίδειξη της ταυτότητάς τους από τη Δευτέρα 15/4 - 24/4 (10:00 -17:30).