Διαγωνισμός "Επειδή αυτή ήταν αυτή κι εγώ ήμουν εγώ"

Κερδίστε 14 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Επειδή αυτή ήταν αυτή κι εγώ ήμουν εγώ» της ομάδας HashArt ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου την Πέμπτη 14/2, 9 μ.μ. στο Θέατρο Παπαγάλος.

Η ομάδα HashArt, καλεί τους αναγνώστες του «α» να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο με μια παράσταση που μιλά για τον έρωτα. Ο σκηνοθέτης Κώστας Μπάρας και οι συνεργάτες του, αντλώντας υλικό από βιβλία, ταινίες, θεατρικά έργα και τραγούδια, συνέθεσαν το «Επειδή αυτή ήταν αυτή κι εγώ ήμουν εγώ», ένα έργο για τον έρωτα και για όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που νιώθουμε, αλλά δεν μπορούμε πάντα να κατανοήσουμε. Τι είναι πιο δύσκολο λοιπόν; Να πεις πρώτη φορά «σ' αγαπώ» ή να πεις στον έρωτα της ζωής σου ότι σιχαίνεσαι τα καινούργια του παπούτσια; Ένας άντρας και μια γυναίκα, συναντιούνται σε μια πτήση. Και κάπως έτσι αρχίζει μια ακόμα ερωτική ιστορία. Ίδια με όλες τις άλλες αλλά και μοναδική την ίδια στιγμή. Οι Γιώργος Ιωσηφίδης, Ηλέκτρα Κομνηνίδου, Ελένη Κουταλώνη και Δημήτρης Μαγκλάρας ανεβαίνουν στη σκηνή του Παπαγάλου και πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία με φόντο τις ερωτικές σχέσεις, από το πρώτο φιλί ως τον πρώτο καυγά και από τον ενθουσιασμό ως την απογοήτευση. Μετά το τέλος της παράστασης η ομάδα των ηθοποιών θα συνεχίσουν τη βραδιά με τραγούδια αφιερωμένα στον έρωτα.

Παπαγάλος, Νοταρά 15, Εξάρχεια.

Πληροφορίες: 6973897186, 6984521352.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 14 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Επειδή αυτή ήταν αυτή κι εγώ ήμουν εγώ» την Πέμπτη 14/2, 9 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 12/2, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Επειδή αυτή ήταν αυτή κι εγώ ήμουν εγώ» της ομάδας HashArt ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου την Πέμπτη 14/2, 9 μ.μ. στο Θέατρο Παπαγάλος (Νοταρά 15, Εξάρχεια), είναι οι:


DIMA ANASTASIA

ΒΑΓΓΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΑΖΙΡΓΙΑΝΤΖΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΓΙΑΝΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΛΟΙΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΛΟΥΛΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΡΟΥΣΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ

ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΕΡΕΦΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΕΡΠΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.