Διαγωνισμός "Έρωτας στα χιόνια"

Κερδίστε 24 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Έρωτας στα χιόνια» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, ώρα 9.15 μ.μ. στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

Ο ηθοποιός Κοσμάς Κονδύλης ερμηνεύει και σκηνοθετεί τον εαυτό του στη θεατρική μεταφορά του διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Έρωτας στα χιόνια». Διαχρονικά επίκαιρο, το έργο μεταφράζεται σε έναν δυνατό υπαρξιακό μονόλογο που υπογραμμίζει την εσωτερική πάλη του ανθρώπου.

Ο σπουδαίος συγγραφέας, άλλωστε, αγκάλιασε με τη γραφή του τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους, συναισθανόμενος τον αγώνα τους κόντρα στην αρρώστια, το θάνατο, τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ένας τέτοιος άνθρωπος πρωταγωνιστεί και σε αυτό του το έργο.

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον, Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος, 6983930220.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 24 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Έρωτας στα χιόνια» την Τρίτη 11/2, ώρα 9.15 μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 10/2, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Έρωτας στα χιόνια» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, ώρα 9.15 μ.μ. στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον (Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος), είναι οι:

ROUSSOU KONSTANTINA 
ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ 
ΒΟΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ 
ΔΟΥΚΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑ 
ΔΡΙΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 
ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑ 
ΚΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
ΚΟΡΟΜΗΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ 
ΚΟΥΒΑΡΗ ΣΤΕΛΛΑ 
ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
ΜΟΣΧΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
ΝΤΟΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑ 
ΞΥΝΟΣ ΠΑΝΟΣ 
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 
ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ 
ΡΙΣΒΑ ΑΣΠΑΣΙΑ 
ΡΟΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 
ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΣΑΒΒΟΥΛΑ 
ΤΣΑΛΑΝΤΖΙΔΗ AΛΚΜΗΝΗ 
ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.