Διαγωνισμός "Παρακολουθήστε δωρεάν κινηματογραφικά σεμινάρια του Filmschool.gr"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε workshops και masterclasses με μερικούς από τους καλύτερους σύγχρονους επαγγελματίες του ελληνικού σινεμά.

Όποιος θέλει να κάνει μια πρώτη γνωριμία με την τέχνη της σκηνοθεσίας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, τo Filmschool.gr και η Art Renegade παρουσιάζουν στο Booze Cooperativa ένα σεμινάριο 62 συναντήσεων (επιπλέον των 320 ωρών) που θα τον μυήσει για τα καλά στα κινηματογραφικά μυστικά. Έτσι, κάθε μαθητής εντρυφά στην κατανόηση και αποδόμηση της γλώσσας του σινεμά και κατόπιν, μιας και το σεμινάριο είναι κατά 70% πρακτικό, σκηνοθετεί μια μικρού μήκους ταινία και τρία κινηματογραφικά πρότζεκτ.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε απλούς σινεφίλ και σε επαγγελματίες. Σε σπουδαστές και απόφοιτους κινηματογραφικών σχολών, σε ανθρώπους που εργάζονται στη βιομηχανία, σε ηθοποιούς που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν τη σκηνοθετική τους αντίληψη, αλλά και σε όσους δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία με κινηματογραφική κάμερα, καθώς τα μαθήματα ξεκινούν με τις βασικές αρχές της σκηνοθεσίας.


Εισηγητής σεμιναρίου είναι ο Χρήστος Πυθαράς. Masterclasses θα παραδώσουν οι: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Βαλτή, Κάτια Γκουλιώνη, Νίκος Γραμματικός, Σοφία Δημοπούλου, Δομίνικος Ιγνατιάδης, Σοφία Κόκκαλη, Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, Ζακλίν Λέντζου, Μιχάλης Μαντάς, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιάννης Οικονομίδης, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Αγγελική Παπούλια, Γιώργος Τελτζίδης, Ντίνος Τσέλης και Γιάννης Χαλκιαδάκης, ενώ workshops θα επιμεληθούν οι Ευγένιος Διονυσόπουλος (διεύθυνση φωτογραφίας), Νίκος Θωμάς (κάμερα), Κώστας Δαβελάς (μοντάζ), Γιάννης Γιαννακόπουλος (ηχητικός σχεδιασμός).


Το «α» εξασφάλισε τη δωρεάν παρακολούθηση ενός masterclass ή workshop για 4 τυχερούς νικητές.

Δείτε την αναλυτική λίστα των masterclasses και των workshops εδώ

Η έναρξη του σεμιναρίου γίνεται στις 6 Νοεμβρίου 2021 και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ www.filmschool.gr και 211 7051633, 6974 867975.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τέσσερις (4) θέσεις για ένα masterclass ή workshop της επιλογής σας στο Filmschool.gr (Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 18/10 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.grΟι 4 τυχεροί που κερδίζουν από ένα masterclass ή workshop της επιλογής τους στο Filmschool.gr (Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57) είναι οι:
GEORGIOU ANNA
ΑΒΑΡΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΡΑΜΜΟΥ ΑΛΜΠΕΝΑ

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου Χρήστο Πυθαρά (christos.pitharas@gmail.com) για να τον ενημερώσουν σχετικά με το ποιο masterclass ή workshop επιθυμούν να παρακολουθήσουν.