Διαγωνισμός "FIX Hellas"

Ψηφίστε την αγαπημένη σας «φιλία στο γυαλί» και κερδίστε μπύρες FIX Hellas για να δροσίσετε τα καλοκαιρινά τραπέζια σας με την αυθεντική, ελληνική μπύρα.

Μία είναι η lager που έχει συνδεθεί με τις ομορφότερες, νοσταλγικές στιγμές μας. Κυριακάτικες συγκεντρώσεις σε ταβερνάκια, βράδια με φίλους στο μπαλκόνι και μακρινές βουτιές σε ολοήμερες εξορμήσεις, η FIX είναι πάντα δίπλα για να συμπληρώσει τις παρεϊστικες αναμνήσεις μας. Τώρα, γυρίζει στην ιστορική της φιάλη και μαζί επαναφέρει στις οθόνες μας μία από τις πιο δυνατές φιλίες της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Άλκις Κούρκουλος, φίλοι στο «γυαλί», στο σανίδι και ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα τους εδώ και είκοσι χρόνια, θυμίζουν ότι οι σχέσεις που κρατάνε στο χρόνο είναι η σημαντικότερη αξία στη ζωή μας!


Ποια είναι η πιο δυνατή τηλεοπτική παρέα για σας; Απαντήστε στην σύντομη ερωτήση και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό! 10 τυχεροί θα κερδίσουν μπύρες FIX για να τις μοιραστούν με την παρέα τους! (ισχύς διαγωνισμού μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ώρα 4:00 μ.μ. )

Οι νικητές του διαγωνισμού ειναι οι :


ΚΑΡΑΒΟΛΑΝΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ 

ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΤΣΑΓΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΧΑΡΣ ΧΕΝΡΙ


Οι τυχεροί θα λάβουν ενημερωτικό email σχετικά με το δώρο τους και την παραλαβή του.